2777
2789
عنوان

روستایی یا شهری بودن طرف براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 79 پست
چه عجیب🤧 اینجا که من می‌بینم دخترای روستا کار نمی‌کنن، شاید مناطق دیگه جور دیگه ای باشه

کار ک منظورم کارگری نبود

مثلا کار خونه بابا مامانشون 

زرنگ بودن و اینا

ولی وقتی ازدواج‌کردن اومدن شهر هی سرشون تو گوشیه غذا برا خودشونم نمیپزن

خونه هاشون کثیف

منظورم به همین چندنفره ک شدن زن فامیلامون

با بقیه کاری ندارم

بله برام امتیاز منفیه

چون ده ها مورد دیدم که دخترایی که از روستا میان توی شهر چشمو دل سیر نیستن و به مشکلات جدی بر میخورن تو زندگی...

پسر داییم

پسر خالم

داداش دوستم

همکار و اشنا 

ازین موارد زیاد هست دورو برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی امتیازش  منفیه از نظر من . هر چند تجربه ثابت کرده پسرها و دخترهای روستایی از شهری ها د ...

تا منظور از دانا و زبل چی باشه!

اما قبول دارم بچه های مستقل تر و قوی تری هستن

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
بستگی به شرایط مالیمون داره اگ خوب باشیم اره نمیرم ولی بد باشیم میرم البته بعضی روستاییا هستن ک خیلی ...

وا

اینجوری که ثروت انحصاری دست عده ای می‌مونه خواهر

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
واقعا فک نمیکردم دعدغه ی بعضیا هنوزروستایی و شهری بودن طرف مقابلشون باش😐😐😐😐

منم برام عجیب بود وقتی دیدم هنوز تو این قرن یک معیار حساب میشه شهری و روستایی بودن

مگه ما چندین سال پیش این موضوع رو تو جامعه هضم نکردیم؟!

وا اینجوری که ثروت انحصاری دست عده ای می‌مونه خواهر

نیدونم دیگ فکر من اینجوریه خودم با کسی ازدواج کردم ک یکم از نظر مالی از بابام پایین تر بودن دنبال ادم پولدار نبودم هیج وقت چون تفاوتا بعدا مشکل ساز میشه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
خب این که بهتره دختر ماخوذ به حیاست کاملا این که چیز خوبیه

عزیزم تو شهر هم از این دخترا پیدا میشه

ولی بنظر من شهری با روستایی ازدواج نکنه بهتره چون ملت ما عقلشون ب چشمشونه

شاید خیلی ها ازدواج کردن و خوشبخت شدن 

ولی نظر من اینه هرکس با هم تراز خودش ازدواج کنه

چون هنوز بین مردم ایران فرهنگ سازی نشده ک ما انسانیم و هیچ فرقی بین شهری و روستایی نیس و فرقی بین بالا شهری و پایین شهری نیس هنوز نفهمیدن ک نباید بخاطر منطقه و شهر ب هم دیگ توهین کنن . ی چیزی میشه میگن تو دهاتی . لباس ی جوری بپوشی میگن دهاتی ی کاری کنی میگن دهاتی و برعکس.  این نشونه بد بودن دهاتی یا شهری نیس. این نشونه بی فرهنگی ملت ماست 

منم برام عجیب بود وقتی دیدم هنوز تو این قرن یک معیار حساب میشه شهری و روستایی بودن مگه ما چندین سال ...

فقط میان میگن ب سلایق احترام بزارین وهرکیو توقبرخودش میزارن بگن،ایناروهم فقط روشنفکری میدونن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بااینایی که روستایی بودن امتیازمنفی میدونن حتی باید نگاهشون نکرد😐😐😐اخه ادم اینقد کونه فکر

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
تو که تحصیل کرده یی و با ادما ی بیشتری رفت و آمد کردی اصلا منظورم کسی مثل شما نیس .شما اصلا اصلا امت ...

آخه ممکنه خیلی ها تو روستا مثل من باشن اما درگیر جبر جغرافیایی بشن

صرفا خودم رو برای تحصیل مثال نزدم

به نظرم از تحصیل مهم تر خیلی چیز ها هست

من دختر شهری سن خودم حتی کوچیک تر می‌بینم مواد میزنه و کلا تو زندگیش یک کتاب هم مطالعه نکرده!

کار ک منظورم کارگری نبود مثلا کار خونه بابا مامانشون  زرنگ بودن و اینا ولی وقتی ازدواج‌کردن ...

آها

خب این دیگه یه نوع عقده گشاییه رسما

و ممکنه در هر آدمی دیده بشه

ای داد

بله برام امتیاز منفیه چون ده ها مورد دیدم که دخترایی که از روستا میان توی شهر چشمو دل سیر نیستن و ب ...

چشم و دل سیر از چه منظر؟

عزیزم تو شهر هم از این دخترا پیدا میشه ولی بنظر من شهری با روستایی ازدواج نکنه بهتره چون ملت ما عقل ...

دقیقا

و ما به همین علت جهان سومی هستیم

کاش ما مادر های آینده این فرهنگ غلط رو بندازیم از سر بچه هامون

و تموم کنیم این دیدگاه شهری روستایی و درجه بندی آدم ها رو

حالا شما خودت شهری یا روستا؟

این فرهنگ باید جا بیوفته که این دو چیز توفیری ندارن و این دیدگاه غلطیه اگر با تفاوت فرهنگی ماست مالیش کنیم

@الیزابت_بیگم  

حالا شما خودت شهری یا روستا؟

این فرهنگ باید جا بیوفته که این دو چیز توفیری ندارن و این دیدگاه غلطیه اگر با تفاوت فرهنگی ماست مالیش کنیم

مهم نیس.روستایی ها بامعرفت تر و خونگرم ترن بنظرم.من خودم تهرانم عشقم تو روستا بزرگ شده برا کار اومده تهران.ولی اخلاقش از همه پسرایی ک میشناختم بهتر بوده.همیشه معرفتشو ثابت کرده

با افتخار *معلم*