2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نذر نیاز کردم قسمت بود بشه

نمیدونم ولی انگار قسمت بوده اشتی کنیم تواوج مشکلات

قسمت بوده سرکار بره خودش جمع کنه

قسمت بوده دوباره فرصت بدیم بهم 

بریم سرخونع زمدگیمون

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

دعا کردن بخشی از موضوع هست ولی همه چیز دست خداست و دل مومن هم با تقدیر نمیجنگه

هرچی خدا بخواد انشاءالله 

ولی ما یه فامیلی داشتیم همش دعا میکرد دعا میکرد 

خدا بهش دادش و بعد چندسال فوت کرد

باید درست دعا کنی مثلا خدایا اگر به صلاحه من و اونه مارو در کنار هم قرار بده ولی نگی خدایا حتما اونو به من بده بقیش مهم نیست

چجوری نذر نیاز کردی

صلوات فرستادم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چه شکلی

نذر کردم تعدادی

برو دعا کن یه شوهر خوب و سر به راه نصیبت بشه. مرد خوب کم گیر میاد

من دعا کردم قسمتم شد ولی خیری ندیدم اون از خانوادش اونم از خودش با دوتا بچه الان میگم کاش اصلا ندیده بودمش قسمتم نمیشد