2777
2789
عنوان

روستایی یا شهری بودن طرف براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 79 پست
مهم نیس.روستایی ها بامعرفت تر و خونگرم ترن بنظرم.من خودم تهرانم عشقم تو روستا بزرگ شده برا کار اومده ...

به نظرم من خوب و بد در هر جای دنیا هست

و نمیشه بگیم کسی با این معیار ها خوب مطلقه

هر انسانی ممکنه دچار خطا در جایی بشه

هرررررررر انسانی

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
به نظرم من خوب و بد در هر جای دنیا هست و نمیشه بگیم کسی با این معیار ها خوب مطلقه هر انسانی ممکنه ...

اره منم کلی گفتم.ولی تفاوت داره رفتار روستایی ها باشهری ها.هر دفعه میریم خونه مامان بزرگم شهرستان قشنگ معلوم میشه برام خیلی خونگرمن و انگار خانواده خودتن باهاشون راحتی .ولی تهران انگار هیشکی حواسش ب اون یکی نیس.سردن همه

با افتخار *معلم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم کلی گفتم.ولی تفاوت داره رفتار روستایی ها باشهری ها.هر دفعه میریم خونه مامان بزرگم شهرستان قش ...

آره اصولا این جوری ان که حتی غذا کم باش سهم خودشون رو کم میکنن میدن به مهمون😀خدا حفظشون کنه

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
من فکر کردم درباره زندگی مشترک حرف میزنه نه مکان واسه تفریح اخر هفته 😐

خب منم از زندگی مشترک گفتم

که اینطور ادم ی اپشن بیشتر داره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
@الیزابت_بیگم     حالا شما خودت شهری یا روستا؟ این فرهنگ باید جا بیوفته که این دو چیز ت ...

من اهل روستام ولی ساکن شهر

فک کنم وقتی اوضاع خاورمیانه کاملا صلح بشه این مسئله ی شهری روستایی هم حل میشه🤭🤭🤭

خودم دلم لک زده برا روستا ،عاشق اینم ک یه خونه ی ویلایی و ی باغچه داشته باشم ،ازاین اپارتمان نشینی خستم

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه