2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالت رو بپرس، شاید ما تونستیم‌کمکت کنیم. اینجا همه دکتریم

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

یه نفر به من اینجا یکی رو معرفی کرد  تلفنی و ان لاین. اول مطمین نبودم. تلگرام پیام دادم، منشی ش بود، واقعی بود خیلی خوب بود 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

خدا خیرش بده… تاپیک اخرم هست فکر کنم، اومد ای دی تلگرام منشی داد. خیلی خوبه ، من که دارم ادامه می دم… ارزونه ینی رایگان می شه تقریبا

من

عزیزم من ی روزازسرکنجکاوی خواستم توخونه هیپنوتیزم کنم خوابیدم ب سقف خیره شدم بعدچن ثانیه ی حس ترس واضطراب میومدک همراهش انگارحس ازخودجداشدن داشتم من چن بارنتکرارکردم ولی دیگ اون حس جداشدن ازم برنداشت تاصبح حتی توخواب هم اون حس جداشدن داشتم اون شب خیلی ترسیدم خلاصه صبح روزبعدانگارمن جسمم بودوفکرم درگیربودتمرکزنداشتم

من

خلاصه من دیگ بعداون روزهرشب دلتنگی وحس ترس داشتم گاهی گزگزدست وپاولثه هااسترس ودلشوره اصلاحالم خوب نبودازاین ماجراده ماه میگذره درسته مثل قبل ن ولی گاهی وقتااونطورمیشم دیگ فیلم ترسناک ببینم کسی ببینم مریضه مرده من حالم بدمیشه دیگ ب چیزی ذوق ندارم همشدمیگم اخرش ک میمیریم

خوبه واقعا؟

والا من که راضیم. 

خلاصه من دیگ بعداون روزهرشب دلتنگی وحس ترس داشتم گاهی گزگزدست وپاولثه هااسترس ودلشوره اصلاحالم خوب ن ...

افسرده شدی

خلاصه من دیگ بعداون روزهرشب دلتنگی وحس ترس داشتم گاهی گزگزدست وپاولثه هااسترس ودلشوره اصلاحالم خوب ن ...

تو بدون استاد اینکارو کردی ب خودت و روحت اسیب زدی 

میدونستی میتونی موجودات غیر ارگانیکو با این کارت جذبکنی؟ 

غیر اصولی بوده کارت

با کسی ک تو اینکاره مشورت کن