mehrnoooosh مدیر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 عنوان خوشمزه ترین غذای بیرونی ک خوردین چی بود | مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 76 پست من خودم تا حالا پنه مرغ با سس آلفردو نخورده بودم یه بار سفارش دادم دیوونش شدم ،شمام بگید تا امتحان کنیم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی 1400/04/21 | 02:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10737 بندری های که با شوهرم میخوردیم خیلی دوست داشتمهی یادش بخیر
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 منم گشنم شد والا😅 منرژیمم اینچتاپیکی بود اسییی🤕😂 تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 از این ساندویچ کثیفا😂 من ساندویچا مدرسه،یه پر کالباس بود با کلی گوجه خیارشور😃 تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 منرژیمم اینچتاپیکی بود اسییی🤕😂 از روی ناچاری و گشنگی😁 تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 بندری های که با شوهرم میخوردیم خیلی دوست داشتم هی یادش بخیر درست کنید خب بازم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
پزشکـدهکده عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 2768 یادت نیس منو؟😂البته کاربری جدیدمه اون دفه اشتب خوندم فککردم جزع پزشکای همکده ای😁 اگه رشته خوبی ... ن راستش😂😂اخه من فقط پزشکی میخام اونم دانشگاه خوب ک بتونم مهاجرت کنم بعدا..واسه این میگم ...اگه ب رشته بود ک پارسال میتونستم برم..هرچند ک خانوادم میگن امسال هرجور شده برو...بابام میگه اگه واقعا هدفت جدی بود همین امسال ب هدفت میرسیدی😐😐
marya8 عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 1360 سرخ شده ست؟ بله . والا من بلد نیستم نمیدونم اول تو آب میپزن یا همینجور یهو میندازن تو روغن . اونقدر پخته هس که استخوناشم نرمه
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 نگوووووو اینقدم کثیف بود ک خدا میدونه🤣🤣با جون و دل میخوردیم من میومدم خونه گریه میکردم براش بابام واسم میخرید ولی اصلا طعم مدرسه رو نمیداد🥲 تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10737 درست کنید خب بازم الان عقدم ، آون موقع باهم آشتی بودیم و بیرون میخوردیم الآن میخوام طلاق بگیرم ، شایدم چون با شوهرم بودم اون بندری ها خیلی خوشمزه بود برام
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3397 بله . والا من بلد نیستم نمیدونم اول تو آب میپزن یا همینجور یهو میندازن تو روغن . اونقدر پخته ه ... بهش میاد خوشمزه باشه😋 تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 ن راستش😂😂 اخه من فقط پزشکی میخام اونم دانشگاه خوب ک بتونم مهاجرت کنم بعدا..واسه این میگم ...اگه ب ... حق میدم خیلی وقته کگذشته😂پشت کنکور موندن عمر تلف کردنهبیخیال حرف بقیه تو هرجایی ک باشی میتونی موفق باشی چ ایران چ خارجاز باباتم ناراحت نشو فیسشونه😂 تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 من میومدم خونه گریه میکردم براش بابام واسم میخرید ولی اصلا طعم مدرسه رو نمیداد🥲 اره من اصلااا سیر نمیشدم ازش😬 تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
مامانمهربونم عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 10413 امروز همسرم یه ماهی کباب درست کرد ک مزه اش عالییی بوداز هرچی غذای رستورانی بهتر بود السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.