2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذای بیرونی ک خوردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 76 پست
منم گشنم شد والا😅

من‌رژیمم این‌چ‌تاپیکی بود اسییی🤕😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت نیس منو؟😂البته کاربری جدیدمه اون دفه اشتب خوندم فک‌کردم جزع پزشکای همکده ای😁 اگه رشته خوبی ...

ن راستش😂😂

اخه من فقط پزشکی میخام اونم دانشگاه خوب ک بتونم مهاجرت کنم بعدا..واسه این میگم ...اگه ب رشته بود ک پارسال میتونستم برم..هرچند ک خانوادم میگن امسال هرجور شده برو...بابام میگه اگه واقعا هدفت جدی بود همین امسال ب هدفت میرسیدی😐😐

نگوووووو اینقدم کثیف بود ک خدا میدونه🤣🤣با جون و دل میخوردیم

من میومدم خونه گریه میکردم براش بابام واسم میخرید ولی اصلا طعم مدرسه رو نمیداد🥲

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
بله . والا من بلد نیستم نمیدونم اول تو آب میپزن یا همینجور یهو میندازن تو روغن  . اونقدر پخته ه ...

بهش میاد خوشمزه باشه😋

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ن راستش😂😂 اخه من فقط پزشکی میخام اونم دانشگاه خوب ک بتونم مهاجرت کنم بعدا..واسه این میگم ...اگه ب ...

حق میدم خیلی وقته ک‌گذشته😂

پشت کنکور موندن عمر تلف کردنه

بیخیال حرف بقیه تو هرجایی ک باشی میتونی موفق باشی چ ایران چ خارج

از باباتم ناراحت نشو فیسشونه😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
من میومدم خونه گریه میکردم براش بابام واسم میخرید ولی اصلا طعم مدرسه رو نمیداد🥲

اره من اصلااا سیر نمیشدم ازش😬