2777
2789

کیا همسرشون کابینت کاره یا اطلاع دارن

اگه ورق ام دی افو خودمون بخریم از کارخونه

و فط هزینه مونتاژ و نصب بدین به صرفه تر نیست تا متری 14تومن قرارداد ببندیم همه به عهده خودش؟

خدایا برای تو غیرممکنی وجود نداره غیرممکن های زندگی همه مارو ممکن کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابینت کار خونه منو خدا لعنت کنه بعد شش ماه هر روز دارم فقط بهش لعنت می‌فرستم

چرا؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اندازه گیری و برش چی؟

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

چرا تاپیک میزنید بعد خودتون میرید سایت گردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بستگی داره ،یه جورایی شبیه پارجه خریدن و لباس دوختن هست ،به نظر ارزونتر در میاد ولی اخرش میبینی کلی خرج کردی، یراق و برشکاری و نوار دور  ام دی اف اینا هم میاد رو هزینه ورقی که میخری ، فک کنم بیست و پنج تا سی درصد کل قیمت  هم هزینه نصب و مونتاژ هست

انقد افتضاح کار کرده برام 

رنگ چوبی که خواسته بودم رو هزار بار تاکید کردم به زردی و نارنجی نزنه ولی بازم انگار یه ستون نارنجی بد رنگ وسط خونمه 

هنوز شش ماه نشده نوار های لبه بلند شده 

درها رو بدون ریگلاژ همینجور تا به تا ول کرد و رفت 

گفته بودم جا سینی دربیاره برام اصلا انجام نداده 

چرا نمیری از این کابینت اماده ها بخری؟

اونا تا سقف نیستن میخوام تا کناف برسه همم کافی بار اینا میخوام ک اونا ندارن

انقد افتضاح کار کرده برام رنگ چوبی که خواسته بودم رو هزار بار تاکید کردم به زردی و نارنجی نزنه ولی ب ...

وای حرومش باشه

بستگی داره ،یه جورایی شبیه پارجه خریدن و لباس دوختن هست ،به نظر ارزونتر در میاد ولی اخرش میبینی کلی ...

چل درصد خواستن هزینه مونتاژ وبقیه