صبا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 47 عنوان مامانای باردار لطفا بیاین کدوم دکتر خوبه بین فرشیده توحیدی و پریسا علمی و دکتر سیمین دخت هاشمی 492 بازدید | 7 پست سلام دوستان من توی هفته ی ۷ بارداری هستم و برای مراقبت های بارداری و ژایمانم بین این سه تا پزشک مرددم شما اگه اطلاعاتی در مورد هرکدوم دارین ممنون میشم بگینکدومشون دکترتون بوده راضی بودین یا نه؟ 1403/08/22 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraasl عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 178 قطعا فرشيده توحيدي ، عالي ، زايمان و دوران بارداري تحت نظر ايشون بودم ، مثل يه مادر هستن خدا حفظشون كنه 🌱
صبا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 47 قطعا فرشيده توحيدي ، عالي ، زايمان و دوران بارداري تحت نظر ايشون بودم ، مثل يه مادر هستن خدا حفظشون ... زهرا جون کی باهاشون زایمان داشتید؟کدوم بیمارستان رفتین؟چون فقط اقبال و آتیه هستندر مورد هزینه ها هم میگی که چقدر هزینه زایمانت شد ممنون
صبا_گلی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 47 قطعا فرشيده توحيدي ، عالي ، زايمان و دوران بارداري تحت نظر ايشون بودم ، مثل يه مادر هستن خدا حفظشون ... دکتر خودمم هستن ولی چون آتیه طرف قراردادم نیست نمیدونم عوض کنم دکترمو یا نه چون میدونم هزینه سزارین خ بالاستاز طرفی خ دوسش دارم و بهم ارامش میدهسر دوراهی گیرکردم☹️
zahraasl عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 178 زهرا جون کی باهاشون زایمان داشتید؟کدوم بیمارستان رفتین؟چون فقط اقبال و آتیه هستندر مورد هزینه ها هم ... بهمن پارسال عزیزم بیمارستان آتیه بیمه تکمیلی داشتم جز هزینه ساک نوزاد و همراه هزینه ای ندادم 🌱
zahraasl عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 178 دکتر خودمم هستن ولی چون آتیه طرف قراردادم نیست نمیدونم عوض کنم دکترمو یا نه چون میدونم هزینه سزارین ... اقبال نیمه خصوصیه هزینش بپرس 🌱
1mah_bano عضویت: 1404/05/15 تعداد پست: 9 میشه بگید پیش دکتر توحیدی سزارین کردید یا نه ؟من هفته ی 29هستم ولی چون قرارداد تکمیلی با بیمارستان های که گفتند نمی خوره ،خیلی مردد هستم