2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذای بیرونی ک خوردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 76 پست
الان عقدم ، آون موقع باهم آشتی بودیم و بیرون می‌خوردیم  الآن می‌خوام طلاق بگیرم ، شایدم چون با ...

صد در صد همین بوده ک باهم بودین طعمش دلچسب بوده،اگه راهی هست جدا نشو دوستم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
حق میدم خیلی وقته ک‌گذشته😂 پشت کنکور موندن عمر تلف کردنه بیخیال حرف بقیه تو هرجایی ک باشی میتونی ...

نمیدونم والا..اخه من از اول فقط ب هدف پزشکی خوندم..نصف خانواده بابام اینا پزشکن ..سخته برام...

ولی اگه نخام برم پزشکی. ادبیات رو میخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میاد خوشمزه باشه😋

خیلی . وضع کرونا بهتر شد یه سفر برید گرگان و اکبرجوجه شعبه اصلی رو از دست ندید.  حیف گرگان نیستم تا سال دیگه  وگرنه حتما دعوتتون میکردم بفرمایید پیشمون 

امروز همسرم یه ماهی کباب درست کرد ک مزه اش عالییی بوداز هرچی غذای رستورانی بهتر بود  

نگوووو عاشقشم،شما شکم پر کباب میکنید یا بدون مخلفات؟

نمیدونم والا..اخه من از اول فقط ب هدف پزشکی خوندم..نصف خانواده بابام اینا پزشکن ..سخته برام... ولی ...

ان شاالله ک قبولی😊💙

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
صد در صد همین بوده ک باهم بودین طعمش دلچسب بوده،اگه راهی هست جدا نشو دوستم

اره دقیقاً ، بخدا به هزار تا راه زدم اما درست نشده که نشده

من دارم افسرده میشم از دستش ، تاپیک داستان زندگیم بخون همه چیز رو نوشتم

خیلی . وضع کرونا بهتر شد یه سفر برید گرگان و اکبرجوجه شعبه اصلی رو از دست ندید.  حیف گرگان نیست ...

قربونت برم مهربانم❤انشاالله قسمت بشه حتما امتحانش میکنم

وای دارم میرم نودل درست کنم آخه این چه تاپیکی بود این موقع شب؟؟ من رژیمم😭😭😭

نکننننن دهع

دو روز رژیم‌گرفتی خرابش نکن

منم رژیمم‌درکت میکنم ولی خرابش نکن😬

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
نگوووو عاشقشم،شما شکم پر کباب میکنید یا بدون مخلفات؟

نه شکم پر دوست نداریم رو زغال کباب کرد کلی آب پیاز ریخت روش و ادویه زد کنارسم پیاز و گوجه و فلفل کباب کرد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
وای دارم میرم نودل درست کنم آخه این چه تاپیکی بود این موقع شب؟؟ من رژیمم😭😭😭

باورت نمیشه شکمم ب صدا اومده ولی مقاومت میکنم تو هم مقاومت کن😃

نه شکم پر دوست نداریم رو زغال کباب کرد کلی آب پیاز ریخت روش و ادویه زد کنارسم پیاز و گوجه و فلفل کبا ...

خدا حفظشون کنه دمش گرم💜