2777
2789
عنوان

خوشمزه ترین غذای بیرونی ک خوردین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستوران بین راهی  شب بود ندیدم چی بود فقط دیدم مرغه 😂 یه لحظه خوردم تعجب کردم خیلی خوشمزه بود 

و چیزبرگر  عاشقشممم 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

من یبار  خونه یکی از فامیلامون قرمه سبزی خوردم از بیرون خریده بودن رومم نشد بپرسم از کجا خریده بودن بی نظیر بود تو عمرم چنین قرمه سبزی نخورده بودم فقط دلم میخواد یبار دیگه امتحانش کنم خیییییییلی خوشمزه بود خییییلی🥺❤

از این ساندویچ کثیفا😂

عههههه پزشک دهکده چیز ببخشید پزشک همکده😂😂

کنکور چطووور بود؟

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
همکده چرا؟😂😂 خوب بود..ولی من هدفم زیر ۵۰۰ عه ک فک نمیکنم امسال بیام🥺😔

یادت نیس منو؟😂البته کاربری جدیدمه

اون دفه اشتب خوندم فک‌کردم جزع پزشکای همکده ای😁

اگه رشته خوبی اوردی بروپشت کنکور نمون

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙