2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زاهدانی هستم ولی خونه ام تهرانه کل خانوادم زاهدان وایرانشهرهستن خیلی نگرانشونم برای عیدقربان میخ ...

فک کنم راه هارو بستن عزیزم... همه جا هم قرنطینس

کاش خدا ی نگاهی بهمون بکنه

از درو دیوار شهر داره غم میباره😭

فک کنم راه هارو بستن عزیزم... همه جا هم قرنطینس کاش خدا ی نگاهی بهمون بکنه از درو دیوار شهر داره غ ...

ببندن بهتره تاکمترشه وقتی یه کلیپی ک بجای میوه توشریعتی کفن میفروختن دیدم واقعاحالم بدشدگریه ام گرفت.کل شهرخلوته خلوت

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
ببندن بهتره تاکمترشه وقتی یه کلیپی ک بجای میوه توشریعتی کفن میفروختن دیدم واقعاحالم بدشدگریه ام گرفت ...

بستنی ک ی عده ای از مردم حتی اعتقاد ب کرونا ندارن فایده نداره واقعا

بعضیا اصلن رعایت نمیکنن

اوضاع بهتر ک نمیشه هیچ 

روز ب روز داره بدترم میشه

بستنی ک ی عده ای از مردم حتی اعتقاد ب کرونا ندارن فایده نداره واقعا بعضیا اصلن رعایت نمیکنن اوضاع ...

اره بعضیااصلاماسک نمیزنن کاش رعایت میکردن

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

[QUOTE=198573544]بستنی ک ی عده ای از مردم حتی اعتقاد ب کرونا ندارن فایده نداره واقعا بعضیا اصلن رعایت نمیکنن اوضاع ...[/QUOTEاینهمه دارن افغانی و پاکستانی از مرز میان دسته دسته خب همونا مریضی رو آوردن 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
میگن بخاطربار انبه های بوده که ازطریق پاکستان اومده حالانمیدونم راسته یانه ولی یهویی پیشرفت کردسمت م ...

نه عزیزم . ویروس که از پاکستان تا ایران تو گرما  اونم تو انبه زنده نمیمونه. بخاطر رعایت نکردن مردم و نبود تجهیزات و داروهه و واکسنه . شرایط ما مثل یکماه قبله هنده. فقط تمام دنیا برای هند دارو تجهیزات و واکسن فرستادن ولی ما خودکفاییم 

منم زاهدانم چقد دلگیر شده شهر ،هیچ کی رعایت نمیکنه انقد بیمارستانا پرشده و هیچ امکاناتی هم ندارن آماری هم که هرروز میدن غلطه، مسئولینم که انگار نه انگار😔😔

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
[QUOTE=198573544]بستنی ک ی عده ای از مردم حتی اعتقاد ب کرونا ندارن فایده نداره واقعا بعضیا اصلن رعای ...

دقیقااا همین چند وقت پیش کلی افغانی اومده بودن تازه به فکر شده ببندن مرزو

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-

چرا پس توی اخبار میگن تعداد فوت شده ها ۱۶۵ نفره 

اینجوری که امار باید خیلی بیشتر باشه

بی حال شدن یکدفعه دست و پا هم ممکنه از علایمش باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.