الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=198573544]بستنی ک ی عده ای از مردم حتی اعتقاد ب کرونا ندارن فایده نداره واقعا بعضیا اصلن رعایت نمیکنن اوضاع ...[/QUOTEاینهمه دارن افغانی و پاکستانی از مرز میان دسته دسته خب همونا مریضی رو آوردن
السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
میگن بخاطربار انبه های بوده که ازطریق پاکستان اومده حالانمیدونم راسته یانه ولی یهویی پیشرفت کردسمت م ...
نه عزیزم . ویروس که از پاکستان تا ایران تو گرما اونم تو انبه زنده نمیمونه. بخاطر رعایت نکردن مردم و نبود تجهیزات و داروهه و واکسنه . شرایط ما مثل یکماه قبله هنده. فقط تمام دنیا برای هند دارو تجهیزات و واکسن فرستادن ولی ما خودکفاییم
منم زاهدانم چقد دلگیر شده شهر ،هیچ کی رعایت نمیکنه انقد بیمارستانا پرشده و هیچ امکاناتی هم ندارن آماری هم که هرروز میدن غلطه، مسئولینم که انگار نه انگار😔😔