2777
2789

۴ ماه از زایمانم میگذره انگار حالم خوب نیس انگار دیگ شوق و غروری ندارم برا چیزی اون احساس غرور و حس خوب نیس ..همش چیزای چرت میاد تو ذهنم مزخرف ترین چیزا ...و انگار خیالم آروم نیس کسی تجربه داشته ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر یا خواهرت اگررر ادمای خوب و با جنبه و مهربونی باشن، بگو بیان پیشت یه مدت

سعی کن قرآن زیاد بخونی، قلب رو اروم میکنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم اینجور بودم 

میگذره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شاید افسردگی گرفتی

معمولا بعد زایمان این طوره کارت زیاد میشه استراحتت کم خوابت کم میشه به خودت نمی تونی برسی برا خودت وقت نداری شیردهی و شب بیداری آخه چی سرجاشه که حالت خوب باشه مخصوصا اگه دست تنها باشی

منم اینجور بودم میگذره

واقعا شما هم تجربه داشتی ؟؟ رفتم عروسی دوستم اصلا خوشحال نبودم شاد نبودم یه حال خنثی بود انگار ..خیلی بده ..همش انگار داری با خودت میجنگی

عزیزم نگران نباش خیلی ازما خانوما بعداز فارغ شدن درگیر این احساس شدیم فقط نباید تواین حال بمونی چون دیگا دراومدن ازش سخت میشه 

اصلا خودتو ناراحت نکن احساساتو هروقت نیازبود بروز بده و خسته شدی و کمک خواستی به اطرافیانت مطرح کن

خودت فقط میتونی حال خودتو خوب کنی الان هم که مامان شدی مسئولیت حال خوب داشتنت دو برابر شده چون نی نی قبل هرچی  یه مامان شاد و خوشحال میخواد 😊🥰

منم ۴ ماهه زایمان کردم🥱 و فکر میکردم فقط منم که اینطورم😂 توهم مثل منی

دیشب با درگیری ذهنی خوابیدم قبلش تو تراس گریه کردم، تو فکر گذشتم که چرا بد گذشت هرچی هست از گذشته تو ذهنم میاد به اینده امیدوارم نیستم اصلا اینده رو نمیبینم، فقط باید صبور باشیم از بقیه و همسرت تو کار خونه کمک بخواه غذای مورد علاقتو سفارش بده هرکاری کن ذهنت درگیر کار مثبت شه این دوران هم میگذره فقط صبور باش که صبر معجزه میکنه، بیشتر به خاطر تغییرات هورمونیه سخت نگیر رها باش ما زندگیمون تغییر کرده

عزیزم نگران نباش خیلی ازما خانوما بعداز فارغ شدن درگیر این احساس شدیم فقط نباید تواین حال بمونی چون ...

مممنونم عزیزم چکارایی باید انجام بدم ک داخل این حال مزخرف نمونم ؟ گذراست درسته؟ فقط باید بجنگم باهاش ...مثلا خواستم برقصم یه حسی میگفت رقص یعنی چ یا اعتماد ب نفس موقع رقص از کجا میاد ...

منم ۴ ماهه زایمان کردم🥱 و فکر میکردم فقط منم که اینطورم😂 توهم مثل منیدیشب با درگیری ذهنی خوابیدم ق ...

واقعاشما هم اینجور شدی؟ تو ذهنم مدام میگم تموم نمیشه چی میشه نکنه بمونه نکنه فلان شه و انگار درگیرم.  صبح ها ک بیدار میشم انگار دوباره شروع میشه .. خیلی حال گندیه

واقعا شما هم تجربه داشتی ؟؟ رفتم عروسی دوستم اصلا خوشحال نبودم شاد نبودم یه حال خنثی بود انگار ..خیل ...

اره دقیقا 

تمام از افسردگی هست

زودتر درمان کن برو دکتر 

من بعد از سه سال رفتم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️