2777
2789
من ک از ترس از خونه بیرون نرفتم ولی میگن معمولا علائی نداره یهویی بیهوش میشن و تمام😐

یا امام زمان...

چقدر ترسیدم.

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدایا من و همسرم دو روزه مبتلا شدیم هنوز جواب تست نیومده ولی میدونم کروناست چکار کنم به ریه نزن ...

عزیزم جوابتون اگر مثبت بود قرص فاویرپیراویر بخورین.حتما به متخصص عفونی مراجعه کنین.روز ۵ از ابتلا هم برید سی تی بدین

میگن بخاطربار انبه های بوده که ازطریق پاکستان اومده حالانمیدونم راسته یانه ولی یهویی پیشرفت کردسمت م ...

تکذیب کردن این خبرو 

گفتن تا انبه ها برسه یکی دو هفته طول میکشه و شایعس

عزیزم جوابتون اگر مثبت بود قرص فاویرپیراویر بخورین.حتما به متخصص عفونی مراجعه کنین.روز ۵ از ابتلا هم ...

چشم ممنون

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
میگن بخاطربار انبه های بوده که ازطریق پاکستان اومده حالانمیدونم راسته یانه ولی یهویی پیشرفت کردسمت م ...

ای خدا بگم چیکارشون نکنه

صاحاب نداره این مملکت

خب وقتی طرف هند و پاکستان اونقدر الودس نباید هواسشون باشه ب این چیزا اخه؟؟؟ 

ای خدا من اخر از کرونا نمیمیرم از حرص و جوش میمیرم  

Finally, I"ll win this fight          
ای خدا بگم چیکارشون نکنه صاحاب نداره این مملکت خب وقتی طرف هند و پاکستان اونقدر الودس نباید هواسشو ...

والاچی بگم اخه استان ماهمیشه زرد وابی بود الان یهوسیاه شد توهرخونه ای الان مریض هست یافوت شده

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
اره عزیزم

منم زاهدانی هستم ولی خونه ام تهرانه کل خانوادم زاهدان وایرانشهرهستن خیلی نگرانشونم برای عیدقربان میخاستم بیام ولی کلامنصرف شدم

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن
انقد اوضاع زاهدان خرابه ک از هر ده تا خونه ای 9تاشون عزادارن😿

یا ابوالفصل العباس به داد همه مون برس خداجون.کافیه دیکه توروخدا.گناهکارو بی گناه همه دارن عداب میکشن.عذابتو تمومش کن توروخدااا