2777
2789
منم زاهدانم چقد دلگیر شده شهر ،هیچ کی رعایت نمیکنه انقد بیمارستانا پرشده و هیچ امکاناتی هم ندارن آما ...

مسئول کجا بود فقط فکر جیب خودشونن چرا هیچ کدوم از این مسئولین کرونا دیگه نگرفت پ؟

دقیقااا همین چند وقت پیش کلی افغانی اومده بودن تازه به فکر شده ببندن مرزو

هنوزم میان نبستن مرزها رو که 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پس توی اخبار میگن تعداد فوت شده ها ۱۶۵ نفره  اینجوری که امار باید خیلی بیشتر باشه بی حال ...

بی حالی دست و پا رو اخبار گفت؟؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

آبریزش بینی سردرد گلودرد تب گاهی بدون علامت و تست منفی کاذب هم زیاد داره متاسفانه

من بد درد 

سر درد و کمی خشکی گلو دارم

پس دلتا نیست؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
مسئول کجا بود فقط فکر جیب خودشونن چرا هیچ کدوم از این مسئولین کرونا دیگه نگرفت پ؟

دقیقاا، بعد میان میگن ملت سیستان الکی میگن تخت و تجهیزات نیست، از اینور مسئولین شهرمون همه چیو گل و بلبل نشون میدن بهشون 🤦🏻‍♀️

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
تست ندادی؟

نه امروز اینجوری شدم

ولی شوهرم از جمعه شد. امروز تست داد

گفتن سه شنبه جوابش میاد

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
هنوزم میان نبستن مرزها رو که 

خدا بخیر کنه اونایی که میتونن که دارن از سیستان فرار میکنن به مشهد و تهران همه پروازا پر شده

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
امکانش هست که متاسفانه باشه ولی بخور سرکه سیب بده،سوپ جوجه بخور،دمنوش آویشن بخور و قند و چربی هم نخو ...

وای خدایاااااا 

ما هیچ رفت امدی نداشتیم

چه خاکی به سرم کنم.

فدات هیچی فقط غذاهای سوپی بیشتر بخورین تا میتونین بیرون نرین

مرتب آش و سوپ درست میکنم

هر شب ابرهویج

روزی سه تا قرص جوشان

دمنوش پونه و اویشن

چای سبز

قرص نوروبیون هر روز

بی حالی دست و پا رو اخبار گفت؟؟

نه یکی از اقواممون یکدفعه دچار این حالت شده 

خیلی ترسیدم گفتم شاید کرونا باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.