2777
2789
عنوان

شوهرم دیدن خونوادم نمیاد

578 بازدید | 44 پست

الان چند وقته بابام از بیمارستان مرخص شده ینی دکترا گفتن خونه و بیمارستان واسش فرقی نمیکنه خونه باشه بهتره ،سنش بالاست حالش خوب نیست ولی شوهر من همش به هوای گرفتاری نیومده یه سر بزنه بهشون،دلم خیلی ازش گرفته همش فکر میکنم اگه خدای نکرده بابام طوریش بشه من تا ابد نمیتونم شوهرمو ببخشم که حتی حاضر نشد بره دیدنشون چکار کنم😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ناراحتی

اصلا برای مهم نیست اونقدر وقیح و پررو شده که تو روی من میگه من چکارشون میشم ،به من چه هر طور هستن 😭😭😔😔💔💔

تازه منم که می‌خوام برم میگه چیه هر روز اونجایی ،مانعم میشه 😡😡😭😭😭

منم مشکل شبیه شما دارم

الان بابام پر کشید اصلا درکم نمیکنه تازه اجازه گریه و غصه و ماتم ندارم واگذارش به خدا

منم مشکل شبیه شما دارم الان بابام پر کشید اصلا درکم نمیکنه تازه اجازه گریه و غصه و ماتم ندارم واگذا ...

الهی بمیرن همشون نکبتای عوضی رو😭😭😭😭😭😭

منم مشکل شبیه شما دارم الان بابام پر کشید اصلا درکم نمیکنه تازه اجازه گریه و غصه و ماتم ندارم واگذا ...

تسلیت میگم بهتون عزیزم شما چجوری میتونید شوهرتونو تحمل کنید الان ؟

اونو مقصر نمی‌دونید ؟؟

اسی ناراحت نشو بسپارش ب خدا 😔

شوهرتون متاسفانه وجدان نداره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بگو تو هم فردا ننه بابات بیوفتن بمیرن هم سر خاکشون نمیام مگه من چیکارشونم 

ننه باباش مردن منم هر خر حمالی بود تو مراسمشون کردم کلی هم خوشحال بودم که اینجوری شوهرم ازم راضیه دارم واسه خونوادش کاری میکنم 

ولی اون چشم دیدن خونواده منو نداره ،بابام همش میگه چشمم به دره شوهرت بیاد دیدنم😔😔😭😭😭

اسی ناراحت نشو بسپارش ب خدا 😔 شوهرتون متاسفانه وجدان نداره

همش فکر میکنم اگه زبونم لال بابام طوریش بشه من چجوری میتونم این مایه ننگو تحمل کنم نه میتونم طلاق بگیرم با دو بچه نه میتونم نفرتش رو از دلم بیرون کنم