الان چند وقته بابام از بیمارستان مرخص شده ینی دکترا گفتن خونه و بیمارستان واسش فرقی نمیکنه خونه باشه بهتره ،سنش بالاست حالش خوب نیست ولی شوهر من همش به هوای گرفتاری نیومده یه سر بزنه بهشون،دلم خیلی ازش گرفته همش فکر میکنم اگه خدای نکرده بابام طوریش بشه من تا ابد نمیتونم شوهرمو ببخشم که حتی حاضر نشد بره دیدنشون چکار کنم😔
اینکه صادقه و نقش بازی نمیکنه خوبه ،حسی نداره و میگه..بعضیا هستن در نقش دوست که همیشه دندون تیز کردن و فیلم بازی میکنن ..نباید انتظار از هیچکس داشته باشین،ارزش پدرتونو با انتطار داشتن از کسی ،پایین نیارین ،عشق شما کافیه ..الان زمونه ای هست که بچه ها پدر مادرشونو میذارن سالمندانو سراغ نمیگیرن..عروس و داماد ،جای خود
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همش فکر میکنم اگه زبونم لال بابام طوریش بشه من چجوری میتونم این مایه ننگو تحمل کنم نه میتونم طلاق بگ ...
می فهمم سخته بلکه ان شاء الله سر عقل اومد
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
اخه دل خودم اتیشیه ،چطوره که با من زندگی میکنه ولی پدر مادرم و نمیخواد 😏بیوجدان نامرد اینه ...
عزیزم دلش نرم نیست چکار میشه کرد..بابای من ،پدر ِ مامانم فوت کرد اجازه نمیداد بره که مراسم دفنُ شروع کنن ..هر چند پدرش هم با مامانم خوب نبود.با اینکه فوت شده اما بابام بهش فحش میده جلوی مادرم تا عصبیش کنه ..همهادما مثل هم نیستن ..اینو بعنوان صفت بد ازش بپذیرید ..شوهر شما ادم گوشه گیریه؟یا دلخوری داشته که نمیاد دیدن پدرتون؟
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ