2777
2789
عنوان

شوهرم دیدن خونوادم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 44 پست

اینکه صادقه و نقش بازی نمیکنه خوبه ،حسی نداره  و میگه..بعضیا هستن در نقش دوست که همیشه دندون تیز کردن و فیلم بازی میکنن ..نباید انتظار از هیچکس داشته باشین،ارزش پدرتونو با انتطار داشتن از کسی ،پایین نیارین ،عشق شما کافیه ..الان زمونه ای هست که بچه ها پدر مادرشونو میذارن سالمندانو سراغ نمیگیرن..عروس و داماد ،جای خود

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه صادقه و نقش بازی نمیکنه خوبه ،حسی نداره  و میگه..بعضیا هستن در نقش دوست که همیشه دندون تی ...

اخه دل خودم اتیشیه ،چطوره که با من زندگی میکنه ولی پدر مادرم و نمی‌خواد 😏بی‌وجدان نامرد 

اینهمه نامردیش دلم میخواد خودمو حلق آویز کنم

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
همش فکر میکنم اگه زبونم لال بابام طوریش بشه من چجوری میتونم این مایه ننگو تحمل کنم نه میتونم طلاق بگ ...

می فهمم سخته بلکه ان شاء الله سر عقل اومد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اخه دل خودم اتیشیه ،چطوره که با من زندگی میکنه ولی پدر مادرم و نمی‌خواد 😏بی‌وجدان نامرد  اینه ...

عزیزم دلش نرم نیست چکار میشه کرد..بابای من ،پدر ِ مامانم فوت کرد اجازه نمیداد بره که مراسم دفنُ شروع کنن ..هر چند پدرش هم با مامانم خوب نبود.با اینکه فوت شده اما بابام بهش فحش میده جلوی مادرم تا عصبیش کنه ..همهادما مثل هم نیستن ..اینو بعنوان صفت بد ازش بپذیرید ..شوهر شما ادم گوشه گیریه؟یا دلخوری داشته که نمیاد دیدن پدرتون؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
می فهمم سخته بلکه ان شاء الله سر عقل اومد

پیشنهاد شما چیه تو این شرایط کلا خیال کنم شوهری ندارم ؟بیتفاوت باشم نسبت به نیومدنش؟

بشین باهاش با محبت صحبت کن همین حرف پدرتونو بهش منتقل کن که چشمم به دره تا بیاد باور کن مارم با زبون ...

اخه غرورم اجازه نمیده همش با خودم میگم مگه خودش شعور ندارن که باید بره دیدن مریض ،همش ازش توقع دارم خودش بهم پیشنهاد بده پاشو بریم خونه بابات ولی زهی خیال باطل😐🥺😭

اخه غرورم اجازه نمیده همش با خودم میگم مگه خودش شعور ندارن که باید بره دیدن مریض ،همش ازش توقع دارم ...

خوب حالا که خودش متوجه نیست به هر دلیلی نزار باعث مشکل بشه والا اقایون خنگ تر از این حرفان خیلی وقتا کار ما خانمها با درست حرف زدن راه میافته

اخه غرورم اجازه نمیده همش با خودم میگم مگه خودش شعور ندارن که باید بره دیدن مریض ،همش ازش توقع دارم ...

عزیزم خودت بهش بگو میای بریم دیدن بابام!!!بگو بابام میگفت چشمم به دره شوهرت بیاد

بازبون خوش بهش بگو اگه دیدی بازم نمیاد بی تفاوت باش بهش فکر کن همچین آدمی تو زندگیت نیست آدم حسابش نکن هرکاری هم ازت خواست بهانه بیار بگو فعلا نمیتونم بعدا میکنم نکن براش 

شوهرت نمیره دیدنش چرا حالا مقصر میدونیش

بیخیال الان بابات مریضه کن دردسر نداری به اینم فکر کنی که هیچی ازت نمیمونه 

به جاش انرژیت و بذار به پدر بیشتر برس

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨