2777
2789
عنوان

شوهرم دیدن خونوادم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 44 پست
پیشنهاد شما چیه تو این شرایط کلا خیال کنم شوهری ندارم ؟بیتفاوت باشم نسبت به نیومدنش؟

عزیزم من جای شما باشم با نرمی با مهربانی باهاش صحبت میکنم (البته ب حالت عصبانی یا قهر بگید بیشتر لج می کنه) بهشون  میگم دنیا کوتاهه و اگه برا من ارزش قائلی ب خاطر من هم که شده بهتره پدرمو ملاقات کنی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم تو این جهنم اول خودمو بچها م بسوزیم 😔💔

گوره باباش پس سن محلش نده. دایورتش کن آدمه احمق رو.فکر کن یه حماله در میاره تو و بچه هات میخورین. به خودتم برس و عشق کن بزار بسوزه. به پدرتم بگو رفته جایی واسه کار نیست

هیچی نمیبرمش الان التماس میکنه برم میگم ولش نمیخاد چرا ادم بی ارزشو ببرم خونه پدرشم نمیرم بره ب جهنم ...

خوب بعد جواب خونواده رو چی میدین وقتی سراغ شوهرتونو میگیرین؟

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
هیچی میگم سر کاره فلان جاس  میبرمس سه ماه یبار  سوهرت دو سه ماهم نمیره؟

میاد ولی اینقدر باید التماس و منت کشی کنم و خودمو به زمین و آسمون بکوبم تا آخر پادشاها تشریف فرما شوند 

مرده شور ببرتش🤮🤮

همیشه آرزو داشتم خونواده پرفت و آمدی داشته باشم ازون خونه ها که حداقل یه روز در هفته همگی توش جمع میشن ولی برام تبلدیل به آرزوی محال شده 🥺😔

ولی دلم خیلی میگیره همه خونوادم با هم اینور اونور میرن زن و شوهری با هم فقط منم که همیشه مثه بچه یتیما تنهام 

ولی دلم خیلی میگیره همه خونوادم با هم اینور اونور میرن زن و شوهری با هم فقط منم که همیشه مثه بچه یتی ...

میدونم چی میگی من کلی اذیت شدم الانم مث ی ادم حقیرم 

اگ سرکار برم تو فکر طلاقم اخه چنبار عمر میکنم اینهنه حسرت بخورم

میدونم چی میگی من کلی اذیت شدم الانم مث ی ادم حقیرم  اگ سرکار برم تو فکر طلاقم اخه چنبار عمر م ...

من یه کار نصفه نیمه دارم حداقل در حد رفع نیازهای اولیه خودمو بچه هام ولی مشکل بزرگترم اینه که نمیتونم و نمی‌خوام از شوهرم طلاق بگیرم با وجودیکه ازش نفرت دارم ،بهش وابستگی هم دارم ،نمیخوام از دستش بدم مرده شور برده رو ،مرتیکه عوضی 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤