2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست
اول خودتو جم کن تا همه جا رو بو برنداشته بعد اینکه بحث من با تو اصلا سر عقاید نبوده تو گفتی نسل تکن ...

من نگفتم نسل های قبلی عقب افتاده ان گفتم یه سری عقاید پوسیده دارم که با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن اطلاعات تو یه سری از زمینه ها نسل جدید دیگه زیر بار اون حرفای کلیشه ایی و عقاید پوسیده نمیره یه زمانی میگفتن دختری که بلند بخنده درای بهشت به روش بسته میشه تو الان برو این حرف رو به یه دهه هشتادی بزن میخورتت چون قبول ندارن این حرفارو در حالی که قدیما بچه هرچی پدر و مادر میگفتن حتی اگه مخالف بودن فقط میگفتن چشم دهه شصت نمیدونم اینترنت بود یا نه ولی دهه هفتاد با کارت اینترنت ساعتی میرفتن اینترنت که اونم یا تو چت روم چت میکردن یا وبلاگ نویسی میکردن یا کارای مهاجرت انجام میدادن مثل الان انقدر گسترده نبود همه چی خلاصه حرفم اینه نسل ۸۰ به بعد که با اینترنت رشد کردن زمین تا آسمون با نسل های قبلیشون فرق دارن همین تفاوت ها باعث شده همو درک نکنن و باهم کنار نیان 

✈🇺🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنن در حقشون ظلم میشه و همیشه درست تصمیم میگیرن جالبه که بیشتر شونم هیچ کدوم از مهارت های زندگ ...

بجای کتاب  خوندن و بالابردن اطلاعات عمومی چیکار میکنن؟؟ میرن اینستا کلیپای بیهوده که اکثرشون بی‌مفهوم و یا با مفهوم بد هست رو نگاه میکنن و ادای ادمای شاخ رو درمیارن

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
خیلی زشته خداییش عفت کلام ندارن

ن اصلا 

یبار غیر مستقیم فهموندم که دوست ندارم این کلمات به. من نسبت بدی 

خیلی بده می خواست بخنده  یا بگه خیلی باحال یا هرچی می گفت سگ... 

دقیقا من از عقاید پوسیده و کلیشه ای متنفرم متنفر ولی با این رفتار برخی نوجوون ها هم خیلی مخالفم&nbs ...

آره درسته

منم با عقاید قدیمی و بی مورد مخالفم....

ولی خب مسلما با بی ادبی و گستاخی که نمیشه موافق بود

😔😔😔😔

آره درسته منم با عقاید قدیمی و بی مورد مخالفم.... ولی خب مسلما با بی ادبی و گستاخی که نمیشه موافق ...

کجایی خواهر 

بی ادبی و فحش دادن تو حرف زدن عادی شده نشونه امروزی بودنو شاخ بودن... 

دیشب گریه کردم به خدا   دوستای من اهل همه چیز هستن صد تا برنامه هم تو گوشی شون هه چه فیلم ...

عزیزم

خداییش نباید وقتی دختر خوبی هست و دیگه ماشالا عاقل شدی گوشی رو چک کنن

من با گوشی چک کردم مخالفم

نباید غرور جوونشونو بشکنن🥺😔