2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداییش نباید وقتی دختر خوبی هست و دیگه ماشالا عاقل شدی گوشی رو چک کنن من با گوشی چک کردم مخا ...

اهوم به خدا من فقط میام اینجا و واتساپ و رمان می خونم

اصلا خوشم نمیاد

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
عزیزم خداییش نباید وقتی دختر خوبی هست و دیگه ماشالا عاقل شدی گوشی رو چک کنن من با گوشی چک کردم مخا ...

برای من الان دیگه چک نمیکنن تازه چند ماهه شایدم چک کنه نمیدونم 

ولی تا همین پارسال که چک میکردن خیلی ضربه خوردم چیز بدیم نداشتم 

و این که پدرم نمیزاره اینستا نصب کنم که اونم میدونم چطور باید ازش استفاده درست بکنم اما هنوز به نظرشون نمیدونم و هرکار میکنم نمیفهمن

به نظرتون درسته؟ این دختر اعتماد به نفس نداره چون این جور موارد کوچیک نمی تونه انتخاب کنه... 

من نگفتم نسل های قبلی عقب افتاده ان گفتم یه سری عقاید پوسیده دارم که با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن ...

اوکی درمورد این مسائلی که گفتی منم کاملا باهات موافقم و قطعا اگر فقط موضوع این باشه که زیربار عقاید مزخرف مثل همینایی که ذکر کردی نمیرن کاملا حق دارن و بهترین کارو میکنن.ولی خب میدونی یه سری رفتارا واقعا ناهنجاری به حساب میاد.همین کلیپی که همی امروز پخش شده رو دیدی؟دختره دهه هشتادی بود لامصب قمه کشید

این چیزا و یه سری رفتارای دیگه واقعا هیچ توجیهی پیدا نمیشه براشون.چیزی که باعث شده دیگران دیدگاه بدی داشته باشن نسبت بهشون و راجع بهش بحث بشه همین رفتاراس

برای من الان دیگه چک نمیکنن تازه چند ماهه شایدم چک کنه نمیدونم  ولی تا همین پارسال که چک میکرد ...

گفتی 17 سالتون هست

ماشالا دیگه خانوم شدی

بنظرم میتونی از اینستا دیگه استفاده کنی

متاسفانه اینستاگرام بد جا افتادع برای پدر مادرا

البته باید استفاده ی خوب ازش کرد

چون فضای اینستا خیلی بازه

گفتی 17 سالتون هست ماشالا دیگه خانوم شدی بنظرم میتونی از اینستا دیگه استفاده کنی متاسفانه اینستاگ ...

بله کاملا در جریانم اما چون نی خوام پدرم ناراحت بشه صبر می‌کنم تا نزدیک 18 کامل بشم بعد بریزم فقط به احترامش

وگرنه خیلی به خاطره پیجای آموزشی لازمش دارم

آره درسته منم با عقاید قدیمی و بی مورد مخالفم.... ولی خب مسلما با بی ادبی و گستاخی که نمیشه موافق ...

دقیقا

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند

موافقم

البته نه همه یی عزیزان 

عده ای شون

شاخ بودن فقط در روابط و بی حجابی می دونند

اگر خیلی شاخی 

و خیلی خاص هستند

باید بدانند  این کارها که همه می تونند ولی نمی کنند

تو این جامعه

که هزاران مشکل داره از  فقر و فلاکت و گرونی و محیط زیست و بی ابی کم کم عدم کشاورزی

خاص و شاخ اونه که تو این چیزها 

حرفی برای گفتن داشته باشه

اوکی درمورد این مسائلی که گفتی منم کاملا باهات موافقم و قطعا اگر فقط موضوع این باشه که زیربار عقاید ...

خب منم این رفتارارو تایید نمیکنم ولی خب تو سنی هستن که کارای عجیب میکنن و نظر هیچکسم براشون مهم نیست چون فکر میکنن عقل کلن بعدا که پشیمون میشن دستشون به هیچ جا بند نیست مثل ملیکا تهامی که اینستاگرام رو آباد کرد بعد که فهمید چه غلطایی کرده چون راه پس و پیش نداشت کلا جمع کرد رفت 

✈🇺🇸