2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 175 پست
کار خوبی میکنی  میدونی چند بار یا چندساله داشت بهم میگفت بپیجون با فلان دوست پسرم بریم بیرون ن ...

کار درستو کردی   

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
بله رد میکنم اینکه دختر نباید بلند بخنده چه ربطی به روحیات داره؟اگه پسر نباید گریه کنه اصلا خدا براش ...

نباید گریه کنه که نمیشه اما اینکه زنان زودتر وبیشتر گریه میکنن کلیشه نیست حقیقته چون قلب شون زودتر به درد میاد تا مرد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تاریخ بلد نیستیم. کی گفته بلدیم. ولی شکرخدا نسلمون نسل پرمدعایی هم بارنیومده. کسی نگفت اطلاعات ...

تو همه نسل ها بی سواد وجود داره قدیمیا که حتی سواد خوندن و نوشتن بلد نبودن ببین اونا چی بودن یه سری هام هستن اطلاعات بالایی دارن از اینترنت بهره خوب میبرن والا قبلنام که اینترنت نبودن کسایی بودن که میرفتن فیلم سو.پر اجاره میکردن میدیدن پس فقط نسل ۸۰ اینجوری نیست 

✈🇺🇸
اره احمق زیاد شده اخی نگران مامان من شدی خخخ😂تافتون بزار در کوزه ابشو بخور  همونقدر ک مامان خ ...

مادر من خدارو شکررررر اونقدری عرضه داشته که بهم بفهمونه گستاخی برای بزرگتر نشانه ی بیشعوریه😉😂

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
مادر من خدارو شکررررر اونقدری عرضه داشته که بهم بفهمونه گستاخی برای بزرگتر نشانه ی بیشعوریه😉😂

الهی شکر 😂 که فهمیدی بالغ عاقل اوکی تو خوبی با ما نحرف روت تاثیر نزاریم مثبت😂🤌🏻

یه عده همیشه اطلاعات کمی داشتن تو همه دهه ها منم منظورم از اطلاعات،اطلاعات تاریخی و ریاضی و اینا نبو ...

اشتباه تفکر شما اینه. استقلال فکری رو با گستاخی و خودرایی اشتباه گرفتید. یه نفر میتونه استقلال فکری داشته باشه هم زمان اهل مشورت عم باشه و مودبم باشه... تحولات خلق و خویی تو سن نوجوانی برای همه نسل ها بوده. ولی نسل شما داره واقعا افسارگسیخته این مسیرو طی میکنه. نمیدونم از این نسل خودخواه و تن پرور چطور قرار مادر و پدر و خانواده مستحکم بیرون بیاد...

اولا من عزیز تو نیستم.دوما بحث اینه که تو داری از پوسیده بودن عقاید نسل های پیشین حرف میزنی و ادعا م ...

من گفتم عزیزم تو جدی گرفتی؟چه جوگیر🤮🤢🤢🤢

من خودم دهه هفتادی هستم این‌ یک‌

دو این سوال رو جواب بده حتما 

فرق عقاید و تحصیلکرده ایی که تلاش کرده تا پیشرفت کنه رو حتما بهم توضیح بده چون هر چی فکر میکنم نمیفهمم عقده آدما چه ربطی به پیشرفت داره /:

عقیده:چیزی که انسان بهش باور دارد مانند دختر نباید بلند بخنده چون زشته زن حتما باید بدنش شیو شده باشه 

پیشرفت:چیزی که انسان برای رسیدن به زندگی بهتر تلاش میکند مانند من تلاش میکنم تا دسترسی ادما به ماشین بیشتر بشه پس میام اوبر رو راه میندازم شایدم عقیده ام این باشه که زن باید شیو شده باشه ولی تلاش میکنم که زندگی راحت تر بشه 

مثال دوم:من دوست دارم که انسان ها بتونن از راه دور باهم در ارتباط باشن پس ویدئو کال رو راه میندازم شاید عقیده ام این باشه دختر نباید بلند بخنده ولی برای زندگی راحت تلاش میکنم

الان فهمیدی پروفسور؟

✈🇺🇸
الهی شکر 😂 که فهمیدی بالغ عاقل اوکی تو خوبی با ما نحرف روت تاثیر نزاریم مثبت😂🤌🏻

خدارو شکر که به این مسئله پی بردی😉 حالا برو عروسک بازیتو بکن بدو خاله جون😂

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
قبول عقاید خانواده و بی احترامی و بی ادبی به خانواده ۲ تا بحث جداست . که اونم باعثش فضای مجازی و مش ...

فضای مجازی تاثیر داره ولی بیشترین تاثیر رو بلوغ می ذاره نوجوون فکر میکنه خانواده درکش نمیکنه اذیتش میکنه بیشتر سمت دوستاش میره و فکر میکنه اونا بهتر از خانوادشن اینا مربوط به بلوغ میشن من خودمم اینجوری بودم بعد از گذر به بلوغ درست شدم تازه زمان بلوغ من اینترنت خیلی اوج نگرفته بود تو ایران 

✈🇺🇸
نباید گریه کنه که نمیشه اما اینکه زنان زودتر وبیشتر گریه میکنن کلیشه نیست حقیقته چون قلب شون زودتر ب ...

خب این چه ربطی به حرف من داشت؟من راجع به حرفای کلیشه ایی صحبت کردم 

✈🇺🇸
اشتباه تفکر شما اینه. استقلال فکری رو با گستاخی و خودرایی اشتباه گرفتید. یه نفر میتونه استقلال فکری ...

من دهه هفتادم دهه ۸۰ نیستم پررو بودن نسل جدیدم گفتم با اومدن فضای مجازی بچه ها زندگی خودشون رو با زندگی مثلا بی نقص خارجیا مقایسه میکنن و فکر میکنن که زندگی خوبی ندارن و به قول شما افسار گسیخته شدن من خودم یه خواهر ۱۱ ساله دارم کاملا دارم جلو چشمام میبینم چطوری فکراشون با ما فرق داره بلوغم تاثیر داره البته اینکه خانواده ایرانی خانواده سختگیری هست بی تاثیرم نیست 

✈🇺🇸
من گفتم عزیزم تو جدی گرفتی؟چه جوگیر🤮🤢🤢🤢 من خودم دهه هفتادی هستم این‌ یک‌ دو این سوال رو جواب ب ...

اول خودتو جم کن تا همه جا رو بو برنداشته

بعد اینکه بحث من با تو اصلا سر عقاید نبوده تو گفتی نسل تکنولوژی و من جواب اون حرفتو دادم که اونطوری نیس که بقیه نسلا عقب مونده باشن بعد یهو همزمان با اینکه دهه هشتادیا چشم به جهان گشودن اینترنت هم شکوفا شده! والا من بچه بودم میدیدم اطرافیانم که خب دهه شصتی هم بودن از اینترنت استفاده میکردن.نمیدونم خودت دیدی یا نه ولی قدیما با یه سری از کارتا که اسمشون یادم نیس به اینترنت وصل میشدن.وقتیم که به نسل ما رسید اوضا خوب شد.بنظر من اصلا نمیشه گفت فقط از دهه ی هشتاد به اینور نسل تکنولوژی حساب میشن چون از زمان خود ماها بود که اینترنت پیشرفت کرد.اینترنت از سال۷۲ وارد ایران شده.حالا خودت حساب کن

کجا بودی؟؟چه سنی بودن

بحث یه موضوع نیست

کلا رفتاراشونو که می بینم، همیشه خیلی تنده و بده

من باردارم، هفته های آخرمم هست، قرار بود خواهرم بیاد یه کم کمکم کنه...

همیشه خودم کارامو انجام میدم فقط یه امروزی چون شوهرم نتونست کمک کنه، سرکار بود، مجبور شدم به خواهرم بگم

بعد زنگ زدم خونه شون، اولش کسی جواب نمیدادبعد چند بار زنگ زدن  پسرش که 14 سالشه برداشت نه سلامی نه علیکی، خیلی بی ادب جواب میداد، بعد بهش گفتم خاله، به مامانت بگو هر وقت اومد بهم زنگ بزنه، خیلی بداخلاق و بی ادب گفت مامان من نمیاد کلفتی تو، زنگ نزن

اصن خیییلی ناراحت شدم

آخه من اصلا باهاش بد نیستم، تولدشم براش کادو میخرم، دوسش دارم

ولی نمیدونم چرا اینقد بیشتر اوقات بداخلاق و بی ادبه

بحث یه موضوع نیست کلا رفتاراشونو که می بینم، همیشه خیلی تنده و بده من باردارم، هفته های آخرمم هست، ...

همه رو یه جور تفصیر نکن چون اون بی ادب بوده

هرچی من دیدم خیلی مودب بوده و با شخصیت و خیلی بزرکتر از سن خودش حداقل من که فقط دخترای نوجوون دورم هستن اینطور بوده ولی پسراش یکمی پر رون البته خب مودبش هم هست

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات