2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست
یکیشم این 

😂😂👌🏼👌🏼👌🏼

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوسشون دارم از پس خودشون بر میان🥰

بحث اون نیست عزیزم 

من همکلاسی هایی دارم که به مامانشون میگن غلط کردی 

تا 2 نصفه شب بیرون ان 

هررر کااری دوست دارن میکنن

حرف زدن عادیشون با فحشه

اینا نشونه بیشعوریه استقلال نیست

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند

ارع

مثلا خواهرشوهره من😐

با اینکه دوسال ازم کوچیک تر و تقریبا مثلا همسن و سال حساب میشیم

ولی خیلی تو مخی شده

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

خودم بیست سالمه ولی بعضی نوجونا و جوونا واقعا بد شدن تهشم میشه لجبازیای بی پایان زندگی مشترک ک منجر ب افسردگی و طلاقه

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
هلیا رامی گی؟

اره هلیا نکن شر میشههه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

هر نسلي فرق داره

ب تربيت خانواده هم ربط داره

خاهرزاده برادر زاده من عالي هستن با اينكه دهه ٨٠ هستن

دو تا هم دهه ٧٠ داريم اونام عالي

سواي از هم سنهاي خودشون بخاطر تربيت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

گستاخ چیه بابا من خودم نوجوانم چون نمیزاریم مثل یه کودک باهامون رفتار کنین یا دستور بدین فکر میکنین ...

تو برو خود را باش؟؟؟؟ بچه های امروز، اینده سازان مملکت فردا... اگه بزاریم هر کاری عشقتون میکشه بکنین که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه😑😑 همینکه یاد بگیرین دانای کل نیستین و نیاز دارین به راهنمایی یه بزرگتر چون توی یه سن بدی هستین که قدرت تصمیم گیری ندارین، خیلی خوب میشه🙄

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

همسرم میگفت همکارش گفته دختر ۱۴ ساله اوردن خودکشی کرده ، زنده مونده 

دلیلش رو پرسیدن و پدر و مادرشم بودن 

گفته چون پول نمیدن برم دماغمو عمل کنم 😐 گفتن زیر ۱۶ نمیشه ، گفته پس پول بدن برم فیلر و تزریق 

البته بیشترش تقصیرپدر مادراست 😅 دختر خالم ۱۷ سالشه بعد با پسرای کم سن‌تر از خودش دوست میشه 😑 اون ...

اینجا دختر ۱۷ساله رو کودک شیرخوار می‌دونن البته برای نامزدی وعقد نه برای دوست پسر وروابط متعدد با جنس مخالف.واقعا خنده داره به دختر ۱۷ساله میگن کودک.۱۷ساله نوجوان بالغه بهش میگن کودک😂😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

خوب به حریمشون احترام بذار 

مثل ما بله چشم بگو بودن خوب بود ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .