2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 175 پست
بحث یه موضوع نیست کلا رفتاراشونو که می بینم، همیشه خیلی تنده و بده من باردارم، هفته های آخرمم هست، ...

یبارم که داشتم خیابون قدم میزدم چند تا دختر 14 15 ساله از کنارم که میخواستن رد بشن یجوری مثله عقده ای ها، خودشونو جمع کردن که مثلا شونه شون به من نخوره، یه جوره بدی، مثلا انگار من انگلم شونه شون بخوره به من کثیف میشن...

من خودم مشاورم بعضی از دانش آموزام یه حالت طلبکارانه دارن اصن به این فکر نمیکنن ک من ازشون بزرگترم😐

آخه خانم خییلی بی ادب شدن...

دقیقا راست میگی

خودم باهاشون در ارتباط مستقیمم، البته شاگردام خداییش خیلی همشون خوب بودن ولی خب توی این چند ساله چندتایی شاگرد گستاخ هم داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر،  موافق نیستم .  شما شغلتون چیه که با نوجونها ارتباط دارید ؟ قبل از شروع کار چند تا ...

عزیزم دبیر شیمی دبیرستانم

طرز برخورد با نوجوون هم بلدم

مثله اینکه جوونا طرز برخورد با بزرگتر رو بلد نیستن

بنظرم جوونا هستن که باید بجای مدام چخیدن توی فضای مجازی یکم کتاب  بخونن و ادب و  سبک زندگی یاد بگیرن🙏🏻

واااای نگو که دلم خونه... اکثرشون دنبال دوستی با جنس مخالفن.. بی‌ادبی و فحاشی رو نشونه ی شاخ بودن می ...

دیدی آخه؟

همشونم فکر میکنن که هیچ کس درکشون نمیکنه و خودشون عقله کلا😂

دیدی آخه؟ همشونم فکر میکنن که هیچ کس درکشون نمیکنه و خودشون عقله کلا😂

فک میکنن در حقشون ظلم میشه و همیشه درست تصمیم میگیرن

جالبه که بیشتر شونم هیچ کدوم از مهارت های زندگی رو بلد نیستن

نه بلدن آشپزی کنن

نه خونه داری بلدن

نه آداب معاشرت

نه کتاب میخونن

کلا هیچی

دیدی آخه؟ همشونم فکر میکنن که هیچ کس درکشون نمیکنه و خودشون عقله کلا😂

اینکه خیال میکنن بزرگترین زخم خورده‌های عالمن نابودم میکنه😂😂😂

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤