2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست
همینکه هست

اره دیگه چیکار کنیم همیشه باید توی هر دوره‌ای ادم بی‌فرهنگ و احمق وجود داشته باشه😅 حالا چه بیشتر چه کمتر... اما واقعا برای مادرت متاسف شدم.. چقدر روی تربیتت کار کرده؟

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
دیشب گریه کردم به خدا   دوستای من اهل همه چیز هستن صد تا برنامه هم تو گوشی شون هه چه فیلم ...

همینو بگو منی که سو استفاده نمی کنم نمیزارن اینستا بریزم با اینکه به خاطره چیزای آموزشی‌ش دوست دارم 

خواستم همین جوری بریزم بهشون نگم اصلا نمیشه فک کنم یه چیز زدن که نیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مجازی جاهایی هست که(باید ببخشید) دختر و پسر میرن باهم رل میزنن. اما جاهایی هم هست که میرن درس می ...

موافقم عزیزم 

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
دهه ی هشتاد نسل تکنولوژی!! و دهه های قبل تر عقاید پوسیده!! همین تکنولوژی ای که دهه هشتادیا دارن ازش ...

وای تو چقدر باهوشی عزیزم اصلا کرک و پرم ریخت!!!! نسل تکنولوژی به کسایی میگن که هم زمان با رشد اینترنت اینا هم رشد کردن و یه سری تفاوت ها با نسل های قبلی دارن و سبک زندگیشون رو به تغییره  انقدر درکش سخته؟! 

✈🇺🇸
دقیقا  منم سعی میکنم به اینجور آدما نزدیک نشم

کار خوبی میکنی 

میدونی چند بار یا چندساله داشت بهم میگفت بپیجون با فلان دوست پسرم بریم بیرون نمیدونی چجوری راضیش کردم که نرفتم

یعنی اگه میرفتم خدایی نکرده خانوادم می‌فهمیدن دیگه اعتماد رفته بود

منظورم از فرهنگ قبول نکردن کلیشه های مسخره و احمقانه مثل دختر نباید بلند بخنده پسر نباید گریه کنه بچ ...

ما هم تاریخ بلد نیستیم. کی گفته بلدیم. ولی شکرخدا نسلمون نسل پرمدعایی هم بارنیومده. کسی نگفت اطلاعات جنسی مهم نیست. هرچند که مهمه که اون اطلاعات وقتی قرار نیست کاربردی داشته باشه کسب نشه چون فقط باعث بلوغ زودرس و مشکلات بعدش میشه... من گفتم در این نسل از اطلاعات بالایی که شما گفتید خبری نیست. صرفا در یک بعد اطلاعاتشون بالارقته. در بقیه ابعاد چه بسا بی سوادتر...

من این حرف قبول ندارم می دونی چرا اولا که بچه های دهه هشتاد بچه های نسل تکنولوژی هستن ولی از همه دهه ...

یه عده همیشه اطلاعات کمی داشتن تو همه دهه ها منم منظورم از اطلاعات،اطلاعات تاریخی و ریاضی و اینا نبود منظورم اطلاعات کلی از زندگی و اینا بود که بازم نمیشه به همه نسبت داد منظورم اینه زیر بار هر چیزی نمیرن قدیمیا به خاطر احترام پدر و مادرم که شده هر چیزی رو قبول میکردن ولی نسل جدید قبول نمیکنه

✈🇺🇸
تو مجازی جاهایی هست که(باید ببخشید) دختر و پسر میرن باهم رل میزنن. اما جاهایی هم هست که میرن درس می ...

موافقم عزیزم

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
یعنی شما تفاوت روحیات زن و مرد رو کاملا زد میکیند؟؟اینها همه اش هم کلیشه نیستا 

بله رد میکنم اینکه دختر نباید بلند بخنده چه ربطی به روحیات داره؟اگه پسر نباید گریه کنه اصلا خدا براشون اپشن گریه نمیذاشت دیگه اینا همش کلیشس

✈🇺🇸
اره دیگه چیکار کنیم همیشه باید توی هر دوره‌ای ادم بی‌فرهنگ و احمق وجود داشته باشه😅 حالا چه بیشتر چه ...

اره احمق زیاد شده اخی نگران مامان من شدی خخخ😂تافتون بزار در کوزه ابشو بخور 

همونقدر ک مامان خودت گزاشت 💋😂

😪 به خدا همه دارن بم متلک می ندارن  انگار خیلی از من بزرگترن

نتیجه این شل بازیا رو در اینده میبینن  

الان این چیزایی که از نوجوونا گفتیم کجاش نمونه فرهنگ بالاست؟! اطلاعات بالا؟!! اره اطلاعاتشون ر ...

دمت گرم حق👏👏👏

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
وای تو چقدر باهوشی عزیزم اصلا کرک و پرم ریخت!!!! نسل تکنولوژی به کسایی میگن که هم زمان با رشد اینترن ...

اولا من عزیز تو نیستم.دوما بحث اینه که تو داری از پوسیده بودن عقاید نسل های پیشین حرف میزنی و ادعا میکنی که عقب مونده ان.درحالیکه دهه ی شما تا اینجای کار که ما دیدیم با این حجم از ادعا و خودپرستی صرفا مصرف کننده ان همین.از امکاناتی که نسلای قبل در اختیارتون قرار دادن استفاده میکنید و بهشون میگید عقب مونده😂

چشماتو باز کن بنظرم سعی کن نسل خودتونو بهتر بشناسی.نسل تکنولوژی!😝

یه عده همیشه اطلاعات کمی داشتن تو همه دهه ها منم منظورم از اطلاعات،اطلاعات تاریخی و ریاضی و اینا نبو ...

قبول عقاید خانواده و بی احترامی و بی ادبی به خانواده ۲ تا بحث جداست .

که اونم باعثش فضای مجازی و مشکلات نظام خانوادست