2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2761 بازدید | 175 پست
😂😂😂

😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
چقدر بد.البته این تمایلات کمی رایج شده حتی بین زنان سن بالا وکلا به این چیزا فکر میکنن

زن بالغ دست به خود زنی و خودکشی سر این مسایل نمیزنن 

بشدت نسل پررو و گستاخی شدن 

اصلا بحث دوست دختر پسری نیست 

بحث زیاده خواهی و عدم مسیولیت هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که الان میخوام تو افق محو شم: 🔫😐

😐وقتی پدر مادرش بهش چیزی نگن معلومه ک پررو میشه 

تازه دعواشم کنی پدر مادرش خودشونو جر میدن که چرا بچمونو دعوا کردی 😐😐 یبار گفته بود باید برم از فلانی حامله شم ک ولم نکنه. میدونی فلانی چند سالش بود؟؟؟ ۱۶ سال 😊😐😐😐😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
یه سری که گستاخ هستن اون به کنار ولی نسل ۸۰ به بعد خیلی با قبل از دهه ۸۰ متفاوته نسل قبل از ۸۰ با عق ...

دهه ی هشتاد نسل تکنولوژی!! و دهه های قبل تر عقاید پوسیده!!

همین تکنولوژی ای که دهه هشتادیا دارن ازش بهره میبرن از صدقه سری نسلای قبله.وگرنه خود دهه هشتادیا خیلی هنر کنن بتونن شلوارشونو بکشن بالا.همچین میگه دهه هشتاد نسل تکنولوژی انگار تمام امکاناتی که همه دارن استفاده میکنن ساخته ی دست دهه هشتادیاس😂

صبح تا شب تو گوشی بودن خوبه ؟ من منظورم اینه که پدر مادرم اصرار دارن به جای گوشی مهارتای جدید یاد ب ...

تو مجازی جاهایی هست که(باید ببخشید) دختر و پسر میرن باهم رل میزنن.

اما جاهایی هم هست که میرن درس میخونن میرن فیلم آموزشی میبینن میرن درباره سوال هاشون تحقیق میکنن درباره مشکل هاشون راه حل پیدا میکنن تفاوت بین این دوتا جمله چقدره؟

الان که دیگه همه کارها مجازی شده فقط باید بدونن که چجوری از پیشرفت علم استفاده کنن

یه سری که گستاخ هستن اون به کنار ولی نسل ۸۰ به بعد خیلی با قبل از دهه ۸۰ متفاوته نسل قبل از ۸۰ با عق ...

من این حرف قبول ندارم می دونی چرا اولا که بچه های دهه هشتاد بچه های نسل تکنولوژی هستن ولی از همه دهه ها بی سواد ترن ، منظورم از بی سواد ،خوندن نوشتن نیست از لحاظ اطلاعات مفید و کاربردی

و اینکه من خودمم ده هشتادیم

خواهرشوهره من کلیییییی ادعای بافرهنگی و باادبی و عاقل بودنش میشه کلییییی بعد من همه اش تو فکر این ب ...

دقیقا اکثر نوجوانا اینجوری شدن

با این فرمون به هیچ جا نمیشه رسید

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
 الان این چیزایی که از نوجوونا گفتیم کجاش نمونه فرهنگ بالاست؟! اطلاعات بالا؟!! اره اطلاعاتشون ر ...

منظورم از فرهنگ قبول نکردن کلیشه های مسخره و احمقانه مثل دختر نباید بلند بخنده پسر نباید گریه کنه بچه باید حتما پزشک بشه و... زیر بار این حرفا نمیرن اطلاعاتشون راجع به زندگی مدرن بالاست حالا ما که تاریخ بلدیم چه گلی زدیم به سرمون؟مگه اطلاعات جنسی خودش کم اطلاعاتیه؟تا کی باید تابو باشه؟

✈🇺🇸
دیشب گریه کردم به خدا   دوستای من اهل همه چیز هستن صد تا برنامه هم تو گوشی شون هه چه فیلم ...

خانواده هاشون ولشون کردن چون سر خودشون گرمه

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
زن بالغ دست به خود زنی و خودکشی سر این مسایل نمیزنن  بشدت نسل پررو و گستاخی شدن  اصلا بح ...

اره این دیگه خیلی زیاده روی کرده ولی خب ایشون هم از بزرگترها دیده دیگه.وقتی بزرگ تر از این دختر کل زندگی شون میشه این کارها خب اینم ذهنش درگیر این چیزا میشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور
منظورم از فرهنگ قبول نکردن کلیشه های مسخره و احمقانه مثل دختر نباید بلند بخنده پسر نباید گریه کنه بچ ...

یعنی شما تفاوت روحیات زن و مرد رو کاملا زد میکیند؟؟اینها همه اش هم کلیشه نیستا 

بله . ما نما بیرونی خونمون بقول معروف لاکچریه بعد من داشتم آشغال میبردم بیرون با شلوار گل گلیو مانتو و ی شال چروک رو سرم درو باز کردم دیدم اینا وایسادن در خونه دارن عکس میگیرن منم سطلو گذاشتم پشت در برگشتم یکم لفت بدم تا برن یهو پروپروزدن زیر خنده وای تیپشو این با این قیافه میمونش اینجا زندگی میکنه وای بعد بجای اینکه خجالت بکشن برن تازه وایسادن منم یدونه ماسک زدم درو باز کردم گفتم کاری داشتید گفتن با تو نه زمینه قشنگه داریم عکس میگیریم منم گفتم تو نه شما ادبم خوب چیزیه برگشته میگه همینم مونده تو نصیحت کنی 🤕 منم فقط گفتم متاسفم براتون و رفتم اصلا نمیشه دهن به دهنشون گذاشت 

مث یکی از دوستای من پدر مادرش دیگه از دستش خسته شدن باباش تفکرش قدیمی خودش امروزیه به قول شما بیشور& ...

دقیقا 

منم سعی میکنم به اینجور آدما نزدیک نشم

خانواده هاشون ولشون کردن چون سر خودشون گرمه

😪 به خدا همه دارن بم متلک می ندارن  انگار خیلی از من بزرگترن

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند