2777
2789
عنوان

خانوما شما هم دیدیدکه بعضی از نوجوون ها زیادی گستاخ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2760 بازدید | 175 پست

اره گستاخن احمق ها😒😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

با اینکه روش تربیت پدر مادرم تغییر نکرده ولی نوجوانی خواهرم اصلا با نوجوانی من قابل مقایسه نیست  من هیچوقت انقدر گستاخ نبودم حتی برادرمم اینطوری نبود ولی خواهرم خیلیی بد شده همش ناراضیه  اون دفعه میگفت شماهم غلط کردین منو به دنیا اوردین وضعشم خوبه همه چی داره ها😕

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث اون نیست عزیزم  من همکلاسی هایی دارم که به مامانشون میگن غلط کردی  تا 2 نصفه شب بیرو ...

خواهرشوهره من کلیییییی ادعای بافرهنگی و باادبی و عاقل بودنش میشه کلییییی

بعد من همه اش تو فکر این بودم که جلو من به مامانش میگه ساکت شو

اونروز دیدم بهش گفت زرنزن😐😐😐😐😐😐😐

دک و پزش روببینی اصن باورت نمیشه🤦🏻‍♀️

امسال دیگه سال آخرو میخواد بخونه

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
نه بعضی ها اینجورین  کسایی مثل منم هستن که ساعت 10 شب گوشی رو تحویل میدن و سرشون تو کتابشونه

دیشب گریه کردم به خدا 

دوستای من اهل همه چیز هستن صد تا برنامه هم تو گوشی شون هه چه فیلم های بدی هم که نمی بینن مامان هاشون گوشیشون چک نمی کنن اونوقت من فقط یک واتساپ دارم همه  گوشیم و چک می کنن جز پدرم 

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
اصلا ربطی به این چیزا نداه اگه واقعا خودشون عاقل باشن میدونن چجوری از اینترنت استفاده کنن من خودم ...

صبح تا شب تو گوشی بودن خوبه ؟

من منظورم اینه که پدر مادرم اصرار دارن به جای گوشی مهارتای جدید یاد بگیرم و تو فضای مجازی غرق نشم

وقتی نمیتوانی به عقاید بقیه احترام بگذاری به خودت نبال! تو بی اصالتی بیش نیستی...شرم بر کسی که حقانیت را خفه کند
اینجا دختر ۱۷ساله رو کودک شیرخوار می‌دونن البته برای نامزدی وعقد نه برای دوست پسر وروابط متعدد با جن ...

😂😂😂

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
همسرم میگفت همکارش گفته دختر ۱۴ ساله اوردن خودکشی کرده ، زنده مونده  دلیلش رو پرسیدن و پدر و م ...

چقدر بد.البته این تمایلات کمی رایج شده حتی بین زنان سن بالا وکلا به این چیزا فکر میکنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور

بچه های امروزی دوره ی نوجوانی پرچالشی رو می گذرونن باید درکشون کرد و باهاشون مدارا کرد

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
البته بیشترش تقصیرپدر مادراست 😅 دختر خالم ۱۷ سالشه بعد با پسرای کم سن‌تر از خودش دوست میشه 😑 اون ...

منی که الان میخوام تو افق محو شم: 🔫😐

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

ربطی به نوجوونای امروزی نداره ، هر ادمی یه اخلاقی داره لابد یه عده شون امروز به پست تو خوردن 😁

در ضمن چرا اینقدر دنبال احترام هستید؟ یکم فروتن باشید بزرگتر کوچیکتر نداره که همه ادمیم وقتی میبینید یکی ممکنه ناراحتتون کنه ارتباط برقرار نکنید.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
یه سری که گستاخ هستن اون به کنار ولی نسل ۸۰ به بعد خیلی با قبل از دهه ۸۰ متفاوته نسل قبل از ۸۰ با عق ...

الان این چیزایی که از نوجوونا گفتیم کجاش نمونه فرهنگ بالاست؟! اطلاعات بالا؟!! اره اطلاعاتشون رفته بالا ولی فقط در زمسنه مسائل جنسی... ۴تا سوال تاریخ ازشون بپرسیم دهنشون وا میمونه کلا. یه صفحه دیوان حافظ از رو نمیتونن بخونن... اطلاعات کجا رفته بالا...

بحث اون نیست عزیزم  من همکلاسی هایی دارم که به مامانشون میگن غلط کردی  تا 2 نصفه شب بیرو ...

مث یکی از دوستای من پدر مادرش دیگه از دستش خسته شدن باباش تفکرش قدیمی خودش امروزیه به قول شما بیشور 

نصفه شب بیرونه 

وقت بی. وقت 

نمیگم زندونی باشه محدود باشه اجازه همیشه دست پدرش باشه من خودم مخالفم ولی هرچی اندازه داره این از 14 سالگی تا الان که 17 سالمونه همش بیرونه با دوست پسراش 

دیگه این دوستی خیلی کمرنگ کردم همش دنبال چیزای جنسی و خونه مجردیو....