2777
2789
کاش یکی بود ب دادمون برسه من دوتا بچه دارم شوهرم همینا رو به اضافه مواد سفید میکشه آه در بساط هم ندا ...

چ کمکی؟

خب همینا رو تو دادگاه بگی دو سوت طلاق میگیری فازت چیه موندی تو اون زندگییییی اااااه 😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش کمپ یا با روانشناس های ترک اعتیاد صحبت کن.فکر میکنی طلاق بگیری این طرف خبریه!؟ از خانواده و دوس ...

اصلا قبول نمیکنه که اعتیاد داره دکتر نمیاد.میگه تو برو تیمارستان

استارتر عزیز موندن تو اون زندگی هیچ فایده ای نداره.ممکنه در آینده یه طفل معصومم ناخواسته پاشو به اون زندگی باز کنی.

جدا شو.جدایی هرطور باشه از اون زندگی بهتره.

جدا شو حتی اگه محیط خانه پدریت سخت باشه.دست به دامنه خدا شو بگو خدایا من یه بخت خوب ازت طلب دارم.برسون بمن.ازش بخواه و صبررررررر کن.میده بهت مطمئن باش.

اینو یکی داره بهت میگه که از نزدیک لمس کرده این شرایطو و دیده.

تو توی این مرحله از زندگیت بالاخره مجبوری دوتا محیط بد بدتر رو تحمل کنی.حالا یا ادامه این زندگیته یا خانه پدری.صد البته که دومی بهتره.

صبر صبر فقط صبر.

ببرش کمپ یا با روانشناس های ترک اعتیاد صحبت کن.فکر میکنی طلاق بگیری این طرف خبریه!؟ از خانواده و دوس ...

خانواده و دوست اشنا اولا بیجا میکنن حرف بگن بعدم بگن 

این به هاطر یه مشت خالع زنک‌جوونیشو تباه کنه ؟؟

ببخش حتما خودتون به هاطر بقیه زندگی میکنید که توصیتون اینه 

خانواده و دوست اشنا اولا بیجا میکنن حرف بگن بعدم بگن  این به هاطر یه مشت خالع زنک‌جوونیشو تباه ...

من یک بار جدا شدم میدونم چ خبره!! دوباره ازدواج کردم

چیزی که نمیدونی نظر رو هوا نده.بیجا و باجا پدر آدم رو در میارن.

تو برو صحبت کن.ببین چی میگن.طلاق گرفتن الکی نیست از هزار نفر یک نفر راضی هست.

نمیدونم با معتاد اونم گل وحشیش حرف زدی یانه...دو حالت دترن کلن یا سرخوش یاناخوش.چیزی ب اسم منطق ندارن کلن بی احساس.من اینقد حرص میخورم گریه میکنم خودمو میزنم اون انگار ن انگار

کاش یکی بود ب دادمون برسه من دوتا بچه دارم شوهرم همینا رو به اضافه مواد سفید میکشه آه در بساط هم ندا ...

بخاطر بچه هات داری بچه هاتو بدبخت میکنی نظر شخصیم اینه

اونکه بابا نیست چه اصراری داری ک میگی بخاطر بچه هام الان یع ادم ک اعتیاد دار نان اور نیست چه مردیه

بری دادگاهم اعتیادشو یفهمن نمیزارن بچه هارو بگیره

پولم چون خودت میدی عادت کرده نمیدادی رچز اول دوم شاید بزنتت ولی بعدیا خودش پامیشه گم میشه

بیشتر خچدت تشویقش میکنی میری کار میکنی پولشم میذی اون بعد میگی واس بچه هامه

من یک بار جدا شدم میدونم چ خبره!! دوباره ازدواج کردم چیزی که نمیدونی نظر رو هوا نده.بیجا و باجا پدر ...

منم جدا شدم الانم ازدواج‌کردم 

شما احتمالا ضعیف بودی به بقیه اجازه دخالت دادی 

شرمنده ولی نتیجش این شده الان پرخاشگری ...

یه چیزیکه اشتباهه اشتباهه 

به بقیه اجازه نده دخالت کنن همبن 

هیسکی مجبور نیس واسه حرف بقیه ،توهین و تحقیر و‌تحمل کنه 

والا تنهای صد شرف داره به یه شوهر معتاد که شاید یه ذوز از بیپولی زن خودشم‌برا مواد بفروشه