2777
2789

من صبح تاحالا از پریودی دارم درد میکشم دردش کمرو پا و دنده هامو درگیر میکنه حتی تا قلبم تیر میکشه ینی درد زاییدن چه جوریه من درد پریودیو خیلی وحشتناک توصیف میکنم...

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

اصن راهشون از هم سوا کن زایمان طبیعی قشنگ میری اون دنیا وبرمیگردی

تجربه کزدی

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه 

چون درد پریودت خیلی زیاده دیگه زایمانت هم در اون حده 

بعد هم درد زایمان مثل پریود به همه جا نمیزنه فقط کمر و شکمه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

درد زایمان فک کن استخونات از هم فاصله میگیره اینم بگما وقتی بچه رو میدن بغلت هرچی فک کنی اون دردی که کشیدی رو دیگه نمیتونی حس کنی کلا فراموشت میشه ینی زجه هات یادته ها ولی دیگه اون درد وحس نمیکنی 

حاضر بودم درد زایمان طبیعی رو تحمل کنم ولی موقع زایمان برای شفای پدرم دعا کنم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

😭😭

البته من سزارین بودم هیچی نفهمیدم ولی یکی دوتا سقط تازه چندهفته ای  داشتم ک مردم تا دفع شد😖😖 دیگه زایمان طبیعی چی میشه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

منم باردار بودم این سوال رو از همه میپرسیدم،تا وقت زایمانم رسید و مثل اینه که اسهاااااال شددددددید داری و ی چوب پنبه بزرگ گذاشتن تو ماتهتت و نمیتونی خالی شی و هی درد بالا و بالاترو...!

من که هم طبیعی کشیدم و بعدش سزارین...!!!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚