2777
2789

نزدیک دوساله باهمیم خیلی اذیتم میکرد هی جدا می‌شدیم هی برمیگشتیم بارها بهش گفتم رفتارت درست کن باهام درست رفتار کن بهم محبت و توجه کن همینطوری که من میکنم رابطمونو بیا درست کنیم مثل آدم نخواست چون منو دوست نداشت ی هوس براش بودم ی گذینه که حووصله اش سر نره البته منم زیاد بهش محل نمیدادم و نتونست بازیم بده آنچنان عوضی هرچی گفت باز کنار اومدم باهاش 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرد گفت نکردم الکی با اینکه فهمیدم کرده باز کنار اومدم چون بهش عادت کرده بودم جدایی برام سخت بود نمی اومد منو ببینه دوستم نداشت من هی موندم خودمو کوچیک کردم حس میکنم

این آخری قرار بود بریم بیرون صبح بهش زنگ زدم کجایی حرفی از بیرون نزد منم چیزی نگفتم در صورتی که هروقت ی کاری داره میاد شهر ما خودش ی شهر دیگه زندگی میکنم بخاطر اینکه کارشو انجام بده اومد بعد دو روز پیام داد نوشتم الان یادت افتاد دعوامون شد حتی نگفت ببخشید و منم بهش یکم فحش دادم گفت میمیونی گفتم نه همه چی تموم شد کاش انقدر الان باهاش بد حرف نمیزنم حس میکنم ناراحتم که ندیدمش درصورتی که اونقدر برام مهم نبود حالم خرابه 

هیچی برام مهم نیست فقط حس میکنم نیاز به ترحم دارم دلم نمیاد بلاک کنم واقعا 

نیاز دارم به همه بگم چرا اینطوری میکنید با من مگه چیکارتون کردم ؟