2777
2789
بخاطر بچه هات داری بچه هاتو بدبخت میکنی نظر شخصیم اینه اونکه بابا نیست چه اصراری داری ک میگی بخاطر ...

میدونی هردفعه میری دادگاه دادسرا چه مبلغای میگیرن ازمون؟ مخصوصا ک من اتباع هستم اصن توجهی نمیکنن بهمون از کدوم دادگاه حرف میزنی من از کجا انقد بیارم بدم ب دادگاه اینا اگه کسی پشدم نباشه من برم از شوهرم  شکایت کنم باید ازش دور بمونم اما وقتی جای رو ندارم چطوری ازش شکابت کنمکنم

من هیچ چاره ای ندارم جای ندارم پشتیبانی ندارم بخدا هیچکی کمکم نمیکنه 

نمیدونم با معتاد اونم گل وحشیش حرف زدی یانه...دو حالت دترن کلن یا سرخوش یاناخوش.چیزی ب اسم منطق ندار ...

آره حرف زدم.داداش خودم اینطور بود.با کمک همه ما ترک کرد.الان بیا زندگیش رو ببین.پانزده سال هست که سمت این کارها نمیره.

خانوادت پشتت هستن؟ طلاق تو شما ننگ نیست؟ اگه نیست و حامی مالی و احساسیت هستن جدا شو .مهریه رو هم بگیر.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی هردفعه میری دادگاه دادسرا چه مبلغای میگیرن ازمون؟ مخصوصا ک من اتباع هستم اصن توجهی نمیکنن بهم ...

خونه برادر شوهزات خونه داداشات خونه بابات اینا نیستن؟؟ 

وسایل خونه رو بفروش اصن ی ادم خیر پیدا کن تو فضا مجازی یا ی وکیل خیر ک رایگان کارکنه برات چون هستن

بعد طلاق عزیزم ولی اینکارارو گن 

لااقل میتونی پولتوندی ب اون تو ک واس کار کردن شیری واس ی معتادو بندازی از خونت بیرون هم شیر باش نترس نمیان بیرونت کنن معتاده دیگه ن ک پول بده بهش

من جدا شدم ولی دارم نابود میشم

والا آدم با این شوهر بیشتر نابود میشه 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
کاش یکی بود ب دادمون برسه من دوتا بچه دارم شوهرم همینا رو به اضافه مواد سفید میکشه آه در بساط هم ندا ...

هیچ کس قرار نیست به ادم کمک کنه؛ فقط خود ادمه که میتونه زندگیشو تغییر بده

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
خ ونه برادر شوهزات خونه داداشات خونه بابات اینا نیستن؟؟  وسایل خونه رو بفروش اصن ی ادم خیر پ ...

با مامان بابام خوب نیستم همیشه براشون بار اضافه بودم همونا منو بدبخت کردن الانم میگن به ما چه برو بمیر هرکاری دوست داری بکن حاضر نیستن دو ماه منو تو خونشون نگهدارن تا تکلیفم مشخص بشه برادر بزرگ ندارم بردادر شوهرام خارجن اصن نمیگن برادری دارن یا نه غریبه شدن رفتن بخدا بلاتکلیفی دیونه شدم با دوتا بچه اخه کجا برم این مرده من چطوری از خونه بندازمش بیرون اخه هر رهعی بود قبلا امتهان کردم وکیل اینا نمیشناسم تو مجازی هم خیلی با کسی صمیمیذنیستم ک از کسی کمک بخوام اینجا فقد راحتم چون همسال من میان برای درد دلای روزمره شون منم باهاشون همدردی میکنم 

من یک بار جدا شدم میدونم چ خبره!! دوباره ازدواج کردم چیزی که نمیدونی نظر رو هوا نده.بیجا و باجا پدر ...

منم یه باز ازدواج کردم جدا شدم ، واقعا سخته برام با وجود اینکه شاغلم هستم ، شرایط ازدواج و خواستگار خوب اصلا برام مهیا نبود تو این ده سال ، همش دنبال بازی بودن که من اهلش نیستم ، فقط الان در حال حاضر یه خواستگار دارم اونم جالب نیست خیلی ولی میشه زندگی کرد ، فقطم از سر تنهایی و سنم داره میره بالا که تا الان هیچی از زندگی نفهمیدم میخوام برم بهش ، سوالم اینه جساراتا شما از ازدواج دومتون راضی هستید

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
نمیدونم با معتاد اونم گل وحشیش حرف زدی یانه...دو حالت دترن کلن یا سرخوش یاناخوش.چیزی ب اسم منطق ندار ...

در اين حد گل بازه و شما قبل ازدواج تشخيص ندادي؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
منم یه باز ازدواج کردم جدا شدم ، واقعا سخته برام با وجود اینکه شاغلم هستم ، شرایط ازدواج و خواستگار ...

من راضی هستم اما شما هم ب خاطر ترس از سنت جواب مثبت ب هر کسی نده.چون قراره یک عمر باهاش زندگی کنی.اگر موقعیت خوبی بود و به دلت نشست قبول کن.در غیر این صورت خودت رو در چاه ننداز.بار اول اشتباه کردیم و مقصرش نبودیم و تاوانش رو دادیم.بار دوم هر اشتباهی ب پای ما نوشته خواهد شد.امیدوارم با چشم باز و عاقلانه انتخاب کنی و انتخاب خوبی هم داشته باشی‌‌.

من راضی هستم اما شما هم ب خاطر ترس از سنت جواب مثبت ب هر کسی نده.چون قراره یک عمر باهاش زندگی کنی.اگ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ، امیدوارم خوشبخت بشی

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
پس چرا من هزار بار خاصتم و اراده کرد م باز گیر این فلاکت افتادم؟

خواستی چکار کنی؟ خب عوض کردن بعضی آدما واقعا محاله