2777
2789
عنوان

دومین بچم باردارم خیلی برا بچه اولم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 104 پست

دخترمن که نزدیک 3 سالشه فقط کافیه یذره توجه به خواهر زاده ام بکنن از حسادت چنان بچه رو میزنه اونم 3یا4ماه ازش کوچیکتره. 

بعد میگه مامان دیگه دوستت ندارم😂

اما دیگه حواسم هست مثلا هردوتاشون پیشم باشن میگم دخترای گل من بیایین. یا خوشگلای من. جمع میبندم. یا دعواشون کنم هردو رو دعوا میکنم. 

خودشونم کیف میکنن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
چند تا بچه این؟

4تا من دومیم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم خداروشکر تو چند سالگی باهم کنار اومدن دیگه

پسر بزرگم هفت سال یا هشت سالش که شد کوچیکه پنج ساله بود دیگه فهمید به قول خودش داداشش کارایی داره و می تونه همبازی باشه دیگه خوب شد

می دونی پسر کوچیکه ی من مثل یک سرباز مطیع داداششه 

یعنی به حرف من و باباش شاید گاهی گوش نکنه ولی از داداشش اینقدر حساب می بره که نگو

اونم دیگه می بینه اینقدر دوسش داره جون میده براش

خب دیگه باز پشت سرت بچه اومده اگه ته تغاری بودی شیرین می موندی

اره اینم هست😂

پسر بزرگم هفت سال یا هشت سالش که شد کوچیکه پنج ساله بود دیگه فهمید به قول خودش داداشش کارایی داره و ...

اخی عزیزم خدا حفظشون کنه انشاالله پسرای منم باهم اینجوری بشن

جاوید عشق مامان
ناپدریه تو خوب بود باهات ؟الان باهات چطوره؟

نه ما اصلا باهم خوب نبودیم ناپدریه من فوق الاده ادم بد زات و بی شعوری بود الانم با شوهرم زیاد نمیسازه ولی جرعتم نداره چیزی بگه یا بی احترامی کنه منم مادرم همیشه پشتم بود

جاوید عشق مامان