2777
2789
عنوان

دومین بچم باردارم خیلی برا بچه اولم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 104 پست
خیلی زود ماه دوم ازدواجم اونم ناخواسته

عه چقدر برعکس مصلحته دیگه من الان‌تو فکره بچه دومم میترسم نتونم از پسش بربیام برای دخترم ۱۴ ماه طول کشید باردار شدم میگم‌منکه حالا حالاها  نمیشم شروع کنم میگن همیشه برعکس میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبوری بود پسرم از ازداج اولمه دخترم از ازدواج دوم.ولی خوب اصا همو درک نمیکنن دنیای متفاوت دارن ولی ...

اخی مثل منو برادرمن من برادرم الان ده سالشه ولی منو خیلی دوست داره منم خیلی دوسش دارم...ولی چون بچست گاهی حسادت داره ولی باز خیلی منو دوست داره 

جاوید عشق مامان
اوف به خدا اینقدر شیرین میشه و خواستنی که حد نداره دومی من هفت سالشه اصلا نگاش می کنم دوست دارم قور ...

پس چرا من سر زبون دارترو شیرین تر نبودم🥺

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
وایی من از این اتفاق میترسم که یوقت باهم بدنشن...میگم اختلاف سنیشون چقدره

اختلافشون دقیقا سه ساله

من سال‌های سختی رو گذروندم تا بالاخره پسر اولم دومی رو به رسمیت شناخت

الان اینقدر با هم خوبن

منم نگاشون می کنم کیف می کنم

پسر اولی من روحیه ی خیلی خیلی حساسی داره و درون گراست به خاطر همین دیر کنار اومد با داداشش

رفتار شوهرت و پسر اولت باهم چطوره؟

اولش خوب بود بعد که به بلوغ رسید بد شد نمیساختن من خیلی عذاب کشیوم این وسط الانم یه هر از گاهی به هم میپرن .ولی شوهرم میدونه انتخاب اول و اخرم پسرمه

اولش خوب بود بعد که به بلوغ رسید بد شد نمیساختن من خیلی عذاب کشیوم این وسط الانم یه هر از گاهی به هم ...

اخی عزیزم مثل من با نا پدریم ولی نگران نباش میگذره باز خوبه الان کنار میان دیگه

جاوید عشق مامان