2777
2789
عنوان

دومین بچم باردارم خیلی برا بچه اولم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 104 پست
نه ما اصلا باهم خوب نبودیم ناپدریه من فوق الاده ادم بد زات و بی شعوری بود الانم با شوهرم زیاد نمیساز ...

نه شوهر من خوبه خداییش .ولی خوب بعضی موقعه ها سیماش قاطی میکنه بعد دوباره پشیمون میشه.ولی میدونی چقدر من اذیت میشم اینوسط.خانوادشم اوایل خیلی یادش میدادن چرا بچه وببخشید نطفه کسی دیگه رو تو داری نگه میداری درصورتیکه شرط اول و اخرم پسرم بود حتی پشت عقدنامم قید کردم و امضا کرد

اره همینطوره واقعا سخته ولی میگذره عزیزم درست میشه

خداروشکر گذشت برای شما.تو روحیت تو زندگیت تاثیر منفی نزاشت رفتاره قبلش.پس من خیلی ساکته و کم حرف.میترسم تو روحیش تاثیر گذاشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همینطوره واقعا سخته ولی میگذره عزیزم درست میشه

شما پدرت رو میدیدی.پسر من از پنج سالگی ندیدش تا الان اصلا هم دوست نداره ببینتش.البته نبینه بهتره چون ادم معتاد و کارتن خواب دیدن نداره

نه شوهر من خوبه خداییش .ولی خوب بعضی موقعه ها سیماش قاطی میکنه بعد دوباره پشیمون میشه.ولی میدونی چقد ...

اخی عزیزم چقد منم شمارو درک میکنم...همیشه شاخ بزار تو جیب شوهرت بگو مرسی که بچمو بامن قبول کردی و...البته اگه ظرفیتشو داره همیشه هم بهش یاد اوری کن که زمین گرده و یروزیم ممکنه ما گذرمون به این بچه بیوفته و یا بگو این بچه مهمان خیلی دیگه اینجا باشه چند ساله بزار با دل خوش بره سرخونه زندگیش وخاطره بدی براش نمونه و عذاب وجدانیم برای ما نمونه...بهش بگو تو سنیه که غرورش خیلی بالا الان نمیشه باهاش دهن به دهن شد...ولی در کل خودتو ناراحت نکن پدر پسرم همش باهم بحث دارن

جاوید عشق مامان
خداروشکر گذشت برای شما.تو روحیت تو زندگیت تاثیر منفی نزاشت رفتاره قبلش.پس من خیلی ساکته و کم حرف.میت ...

تو زندگی من تاثیر منفی زیاد داشت من الان ادم فوق الاده عصبی و پرخاشکریم و اصلا حال روحی مساعدی ندارم ولی خداروشکر شوهرم خیلی دوسم داره خیلی بامن صبوری میکنه و...ولی بنظر من برای دختر خیلی سخت تره نا پدری تا پسر 

جاوید عشق مامان
شما پدرت رو میدیدی.پسر من از پنج سالگی ندیدش تا الان اصلا هم دوست نداره ببینتش.البته نبینه بهتره چون ...

من پدرم اوایل میدیدم بعد دیگه ندیدم ولی بعد ازدواج خیلی میبینمشو سر میزنم و اینکه پدر من خیلی ادم خوبیه جانباز و کارمند بانک...ولی پسر شما همون بهتر پدرشو نبینه

جاوید عشق مامان
من پدرم اوایل میدیدم بعد دیگه ندیدم ولی بعد ازدواج خیلی میبینمشو سر میزنم و اینکه پدر من خیلی ادم خو ...

اوهوم😔😔😔مرسی عزیزم که پای حرفام نشستی و ارومم کردی خدا کنه پسر منم مثله شما عاقل و دانا بشه.ممنون عزیزم خدا بچه هات رو برات نگه داره سایه شما و پدرشون همیشه بالاسرشون باشه.بارداری منو و خانوادمم دعا کن مهربون

اوهوم😔😔😔مرسی عزیزم که پای حرفام نشستی و ارومم کردی خدا کنه پسر منم مثله شما عاقل و دانا بشه.ممنون ...

عزیزم من همیشه کسایی که شرایط خانوادگی مشابهی باخودم دارنو خیلی دعا میکنم و درک میکنم انشاالله که بچه های شماهم عاقبت بخیر بشن و امیدتونو از دست ندین شما بیشتر راهو رفتین انشاالله که پسرتونم سروسامون میگیره و شماهم به ارامش میرسی

جاوید عشق مامان
مشکل خاصی داشتید؟؟

نه عزیزم ووقتی اقدام‌کردم ۸ ماه منتظر موندم باردار نشدم رفتم دکتر گفت تا یه سال طبیعیه نیاز به دارو نیست گفتم من نمیتونم بیشتر از این‌منتظر بمونم دکترم مجبوری دارو تحریک‌تخمدان داد هر چند مشکلی هم نداشتم داروهارو ۶ ماه خوردم حامله شدم 

اخی عزیزم خدا حفظشون کنه انشاالله پسرای منم باهم اینجوری بشن

عزیز دلم به عنوان خواهرت چند تا مورد هست که تجربه ی ده ساله من هست دوست دارم بدونی و خطاهای منو شما تکرار نکنی

اول اینکه اگه پسر بزرگت پرخاشگر شد اولاش حتی تا چند سال اول ،اصلا تنبیه بدنی نکن ،بهش حق بده ،یا حواسش رو پرت کن یا کم محلی کن توی اون لحظه،ولی بعدا توی قالب یک داستان با عروسکش بهش بگو که کارش اشتباه بوده ،به خصوص توی جمع اصلا دعواش نکن

تا می تونی بهش محبت کن محبت زیاد،اون کوچیکه زیاد الان براش فرقی نمی کنه بوسش کنی یا نه ولی این پسرت تشنه است که بدونه شما هنوز دوستش داری

از پسر بزرگت در مورد تغذیه اش به هوای اینکه کار دارم و خسته ام هرگز غافل نشو

سوپش،میوه اش،شیرش،تخم مرغش،گوشتش.....همه به جا و به موقع و اینکه چیزهای سوپر مارکتی یا فست فود رو تا می تونی بهش نده

دندوناش رو مراقبت کن درست مسواک کنه که خراب نشن و خدای نکرده عفونت نکنن درست مسواک زدنش رو خودت چک کن

گفتی عصبی هستی،روزهای اعصاب خرد کن و سختی رو در پیش داری ،خواهش می کنم در برابر پسرت خودت رو کنترل کن این رفتار پسرت گذرا ست ،درکش کن

عزیز دلم به عنوان خواهرت چند تا مورد هست که تجربه ی ده ساله من هست دوست دارم بدونی و خطاهای منو شما ...

مرسی واقعا عزیزم از راهنمایات اره حتما همین کارو میکنم دومی خب کوچیک هرچی ادم بوسش نکنه براخودش بهتره مریض نمیشه ولی پسر بزرگم نیاز داره پیامتو زخیره میکنم همیشه برا یاد اوری بخونمش بعد هاهم مرسی عزیزم

جاوید عشق مامان