2777
2789
عنوان

دومین بچم باردارم خیلی برا بچه اولم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 104 پست

واااااا چه فکرایی میکنی شما... فکرکنم چون بارداری هورمونات بهم ریخته حساس شدی... وگرنه بچه بچس،،، هیچ فرقی نداره همونطور که اولی رو دوس داری دومی رو هم دوست خواهی داشت... همونطور که باید بچه اولتو دوس داشته باشی وگرنه بهش خیانت کردی، همونطورم باید بچه دومتو دوس داشته باشی وگرنه بهش خیانت کردی... خودت دعوتش کردی نباید نادیده اش بگیری... سعی کن مساوات رو بین بچه هات رعایت کنی...هردو یک شخصیت مستقلن... بعدشم مطمئن باش بعد زایمان که حالت بیا سرجاش این فکرا و نگرانی هاتم ازبین میره

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل اینجوری بودم حتی روز زایمان قبل رفتن به اتاق عمل یه ویدئو برا پسرم گرفتم و توش براش حرف زد ...

اخی عزیزم پس احساسات من طبیعی و همه همین حسو دارن؟روزا اول چجوری شما تجربه داری چجوری باهاشون رفتار کنم به پسر اولم چجوری رفتار کنم که راحت تر باشه

جاوید عشق مامان

توجه زیادی به یه بچه هم لوسش میکنه هم ضعیف بار میاد ، ولی وقتی دو تا باشن کنار هم تو همه چی شریکن و اتفاقا شرایط متعادل تر و سالم تره، الانم کارت اشتباس دخترت رو زیادی لوس میکنی بیشار ضربه میخوره، وقتی داداشش بدنیا بیاد و ببینه تو به یکی غیر از خودش رسیدگی میکنی حسادت بیشتری میکنه پس سعی کن عذاب وجدان نگیری و تو هر چیزی حد و حدود بذار،

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
😂😂خیاتت کردی ؟چی میگی

نمیدونم والا دارم دیونه میشم خیلی دارم جلو خودمو میگیرم نی نی تو راهی زیاد دوست نداشته باشم ولی ناخوداگاه اونم دوست دارم یکم بعد بابت این احساس عذاب وجدان میگیرم

جاوید عشق مامان
توجه زیادی به یه بچه هم لوسش میکنه هم ضعیف بار میاد ، ولی وقتی دو تا باشن کنار هم تو همه چی شریکن و ...

عزیزم بچم پسره دختر ندارم متاسفانه...اره انشاالله که بتونم تعادل رعایت کنم و بهم حسادتی نکنن

جاوید عشق مامان
منم همین حسو دارم اصلا نمیخام اندازه بچه اولم دوسش داشته باشم

اوف به خدا اینقدر شیرین میشه و خواستنی که حد نداره

دومی من هفت سالشه اصلا نگاش می کنم دوست دارم قورتش بدم به جایی که بوسش کنم

البته جلوی بزرگه رعایت می کنم

ولی به خدا هر دو شون رو اندازه دنیا می خوام 

می دونی دومی ها با سر و زبون ترند واسه همین اینقدر شیرین میشن

اخی عزیزم پس احساسات من طبیعی و همه همین حسو دارن؟روزا اول چجوری شما تجربه داری چجوری باهاشون رفتار ...

به نظرم از همین الان شروع کن

ببین من خودم اینجوری کردم همش بهش میگفتم تو رو بیشتر از نی نی دوست دارم 

بعد تو همه چی مشارکتش دادم

طوری وانمود کردم که مثلا تو اسم بچه رو انتخاب کردی

لباس و وسایل بچه رو با نظرش انتخاب میکردم و میذاشتم باهاشون بازی کنه و حتی لباسارو تنش کنه البته فقط دستش رو میکرد توش یا کلاه رو میذاشت رو سرش

از تولد خودش براش قصه و خاطره میگفتم

کلی هم اسباب بازی خریدم تو بیمارستان گفتم داداش برات آوردهو...

با اینحال بعد تولد دومی پسر اولم دندون قروچه گرفت حدود دوماه

من خیلی سعی کردم هواشو داشته باشم هر فرصتی پیش میومد بغلش میکردم 

حتی وقتی بخیه داشتم میخوابید کنارم رو تخت بعد خوابش میبرد بلندش میکردم میبردم جای خودش

خیلی سخت به من گذشت ولی خوب شکر خدا الان که پسر کوچیکم ۲سالشه خیلی دوستش داره