2777
2789
عنوان

دومین بچم باردارم خیلی برا بچه اولم عذاب وجدان میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 104 پست
عزیزم بچم پسره دختر ندارم متاسفانه...اره انشاالله که بتونم تعادل رعایت کنم و بهم حسادتی نکنن

خدا حفظشون کنه فکر کردم اولی دختره، پس بهتر دوتا پسر ک تا بزرگ شدنشون کنار همن و هوا همو دارن

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
اولا اختلاف چهارسال فوق العاده ست. دوما میگن راهش اینه محبت زیاد به بچه ی اول توجه ی زیاد به بچه ی ...

اره ایده خوبی بچه دوم به توجه و مراقبت نیاز داره بچه اول به عشق و محبت

جاوید عشق مامان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف به خدا اینقدر شیرین میشه و خواستنی که حد نداره دومی من هفت سالشه اصلا نگاش می کنم دوست دارم قور ...

نمیخام از بچه اول شیرین تر باشه مثلا اگه بخاطر دومی شوهرم کوچک ترین حرفی به اولی بگه حس میکنم دیونه بشم

جاوید عشق مامان
عزیزم لطفا همین الان عذاب وجدانو بگذار کنار و با تمام وجود از زندگیت و بچه هات لذت ببر. خیلیم کار خو ...

اره چون خودمم مدت زیادی تنها بودم و خواهر برادر نداشتم و الانم اختلاف سنیم با برادرم زیاده و خیلی تنهام نمیخاستم اصلا تنها بمونه

جاوید عشق مامان
واااااا چه فکرایی میکنی شما... فکرکنم چون بارداری هورمونات بهم ریخته حساس شدی... وگرنه بچه بچس،،، هی ...

مرسی عزیزم حرفات ارومم کرد خدا کنه از پسش بربیام و دوتا بچه هامم عاشق هم باشن همیشه

جاوید عشق مامان
اخی عزیزم پس احساسات من طبیعی و همه همین حسو دارن؟روزا اول چجوری شما تجربه داری چجوری باهاشون رفتار ...

من پسرم ۱۹ سالشه دخترم ۷ سالشه جرات ندارم پسرمو ببوسم یا بغل کنمدخترم خیلی حسادت میکنه میگه فقط مامان من باش بیچاره پسرم که چقدر مظلومه

منم دقیقا همینطوری بودم ولی وقتی دومی اومد و پسر اولیم تا دو سه سال تبدیل شد به یک گودزیلای زخمی و ...

وایی من از این اتفاق میترسم که یوقت باهم بدنشن...میگم اختلاف سنیشون چقدره

جاوید عشق مامان

ببین من روزای اول که دخترم دنیا اومده بود به یاد دوران کودکی پسرم که ۷ساله‌شده بود اون‌موقع گریه میکردم گریه‌ها شوهرم دلداریم میداد.طبیعی مادرا رو بچه اول خیلی حساسن ولی بعدش عشق و علاقه بینشون یکسان میشه