2777
2789
عنوان

دعوامون شد

78 بازدید | 5 پست

با همسرم بحثمون شد خیلی خیلی ناراحتم چون اصلا دوست ندارم کدورت پیش بیاد ولی شد دیگه😭😭😭😭

میشه دعا کنید کدورت بینمون از بین بره و آشتی کنیم

انشالله همه زن و شوهرایی که بینشون کدورت هست ، کدورتشون از بین بره و آشتی کنن من و شوهرمم آشتی کنیم زود

بگید الهی آمین 

هر کی مشکل داره در این رابطه لایک کنه تا یه حمد و صلوات همدیگرو مهمون کنیم و انرژی مثبت بفرستیم..

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

هر دعایی هم بلد هستید بگید بخونم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره مزمل بخونیکی دیگم هست من یادم نمیادولی مزمل بخون ایشالا شب تو بغل همین

خخخ باشه چشم 

عزیزم ماموریته هفته دیگه میاد 

عزیزم طولانیه مزمل؟