ای بابا... میدونی وقتی میگن رساله بخونید اغلب میگن چه فایده... فایده اش همینه... مکلف باید تمام احکام مورد نیازش رو بدونه. و در اغلب موارد، جهل به حکم شرعی، رافع تکلیف شرعی نیست...
کامل بپرس از یک مطلع
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من داشتم ولی گم شد و پیدا نشد 😔 براش گاهی وقتا مرغ آب پز رو مزه دار میکردم با ماست میدادم ، گاهی شیر و بیسکوئیت ، کاهو و هویج و کلم بخار پز با ماست ، میوه هم سیب و پرتغال و خیار دوست داشت ، شکلات و شیر ، سیب زمینی سرخ شده با سس ، مرغ آب پز با خیارشور و سیب زمینی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه من قبل برفی دوتا سگ دیگه داشتم از همون تولگی خوش غذا بودن اشیا رو هم گاز میزدن حتی مثلا دمپایی پلاستیکی رو😂
ولی برفی هرچیزی میلش نمیگیره مثلا جیگر یا پوره سیب زمینی که اکثر سگا دوس دارن اخلاقاش خاصه وسواسم هست مثلا اگه ببرمش بیرون پاهاش خاکی شه بالا نمیاد تو حیاط هی دور شیر اب میچرخه که پاهاشو بشورم😂
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...