2777
2789
عنوان

اونایی که سگ دارین بیاین😍مخالفین سگ و حیوون خانگی نیاین لطفا🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 84 پست
نه والا چیزی نمیدونم ولی ظرفشون مخصوصه 

ای بابا... میدونی وقتی میگن رساله بخونید اغلب میگن چه فایده... فایده اش همینه... مکلف باید تمام احکام مورد نیازش رو بدونه‌. و در اغلب موارد، جهل به حکم شرعی، رافع تکلیف شرعی نیست...

کامل بپرس از یک مطلع

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من داشتم ولی گم شد و پیدا نشد 😔 براش گاهی وقتا مرغ آب پز رو مزه دار میکردم با ماست میدادم ، گاهی شیر و بیسکوئیت ، کاهو و هویج و کلم بخار پز با ماست ، میوه هم سیب و پرتغال و خیار دوست داشت ، شکلات و شیر ، سیب زمینی سرخ شده با سس ، مرغ آب پز با خیارشور و سیب زمینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما براش سیب زمینی ابپز و زرده تخم مرغ میدادیم...

گردن مرغ .. ماکارونی... یا هویج و پای مرغ و گردن مرغ و یکم ماکارونی و یکم سیب زمینی 😂😂😂 هر‌چی دوس دارن ... 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

حتما قسمتت میشه عزیزم اگه علاقه داری شک نکن😍 اسمش برفیه

الهی 😍

پیج goldengirl_belfi رو برو فک کنم توضیح داده.

بلفی و برفی😂

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
ای بابا... میدونی وقتی میگن رساله بخونید اغلب میگن چه فایده... فایده اش همینه... مکلف باید تمام احکا ...

من رساله هم دارم

ولی واقعیتش اصلا از سگ و کلا حیوون خوشم نمیاد

این ۲تا سگ هم نگهبانن و همه کارهاشون با همسرمه

من تاحالا تا ۲متری شون هم نرفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ننه مگه سگا هم بدغذا و خوش غذا دارن ای خدا🥺😍

اخه من قبل برفی دوتا سگ دیگه داشتم از همون تولگی خوش غذا بودن اشیا رو هم گاز میزدن حتی مثلا دمپایی پلاستیکی رو😂

ولی برفی هرچیزی میلش نمیگیره مثلا جیگر یا پوره سیب زمینی که اکثر سگا دوس دارن اخلاقاش خاصه وسواسم هست مثلا اگه ببرمش بیرون پاهاش خاکی شه بالا نمیاد تو حیاط هی دور شیر اب میچرخه که پاهاشو بشورم😂

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
نه گلم چطور؟

هیچی گفتم دعام کنی حرم خانم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخه من قبل برفی دوتا سگ دیگه داشتم از همون تولگی خوش غذا بودن اشیا رو هم گاز میزدن حتی مثلا دمپایی پ ...

دلم رفت براش ک🥺🥺

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

ما سگ داریم  ولی از این سوسولا نیست 🥴🥴 تو کارگاهه سگه افغانه و گیر 

بهش پای مرغ میدیم و گاهی هم استخوان شیشلیکی که گوشت نداره بهش  تمام مغازه های قاصابی دارن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
چه ایده جالبی کلم بروکلی خیلی خوبه براشون من باهزار جور مصیبت بخارپز میدم به خوردش ولی فک کنم توی فر ...

سلامت باشی گلم. اره پنی کوچولوی اونا هم خیلی دوست داره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
چیز عجیبی نبودا.راس گفت

تنش نیاریم تو تاپیک عزیزم...