2777
2789
عنوان

اونایی که سگ دارین بیاین😍مخالفین سگ و حیوون خانگی نیاین لطفا🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 84 پست

اسی سوال داشتم راسته میگن نژادشون هار.اخه واسه یکی به من حمله کرد موفق نشد پامو گاز بگیره ولی پایه برادر زادمو دوبار گرفت آمپول هاری زدیم شکایت کردیم کاری از پیش نبردیم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گفتم دعام کنی حرم خانم

فدای تو نه عزیزم

من اراکم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من داشتم ولی گم شد و پیدا نشد 😔 براش گاهی وقتا مرغ آب پز رو مزه دار میکردم با ماست میدادم ، گاهی شی ...

عزیزم ناراحت شدم واست😢

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
من رساله هم دارم ولی واقعیتش اصلا از سگ و کلا حیوون خوشم نمیاد این ۲تا سگ هم نگهبانن و همه کارهاشو ...

میدونم داری. ولی اگر به استادان اخلاق مراجعه کنی اووولین دستورشون، خوندن احکام و رساله است. من خودم هم ناآگاهی زیااااد دارم در مورد احکام. نمیخوام ایرادی از شما بگیرم. ولی به عنوان مثال ما هم در هیچ جای زندگیمون اممممکان نداشت با سگ مواجهه نزدیک داشته باشیم، با این حال این احکام رو بلدم! منظورم اینه که مکلف باید بیش از حد تصور دقیق باشه در احکام اموختن...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ننه مگه سگا هم بدغذا و خوش غذا دارن ای خدا🥺😍

اره همه ی حیوونا اینطورین من عروس هلندیه قبلیم قشنگ غذا میخورد ولی این دختر خانومی که ۶ ماهه گرفتم خیلی بد غذاست مجبورم بهش قطره ویتامین بدم تا کمی اشتها پیدا کنه بیشترم دلش میخواد سر میز با ما  غذا بخوره من مجبورم رو میزم سر ناهار و شام تخمه و ارزن بذارم!

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
اسی سوال داشتم راسته میگن نژادشون هار.اخه واسه یکی به من حمله کرد موفق نشد پامو گاز بگیره ولی پایه ب ...

چه نژادی عزیزم؟سگ من تریر شیتزو هست اصلا گاز نمیگیره 

تو سگای بزرگ جثه هم ندیدم سگی بی دلیل گاز بگیره مگر اینکه اذیتش کنه کسی یا صاحبشو اذیت کنه یا اینکه سگ خودش هاری داشته باشه حالا به هر دلیلی که سگ هار کاملا از رفتاراش مشخصه 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
اره همه ی حیوونا اینطورین من عروس هلندیه قبلیم قشنگ غذا میخورد ولی این دختر خانومی که ۶ ماهه گرفتم خ ...

وای خدا🤣

چقدر ناز دارن😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
چرا ربط نداره؟! اجزای حیوان حرام گوشت، مثل موی سگ اگر به لباس نمازگزار باشه، نمازش قبول نیست... ای ...

خب گربه هم حرام گوشته ولی هیچکس نگفته نجسه همینطور ببر و خرس و زرافه و خیلی از حیوانات. 

اتفاقا سگ باکتری های مثبت تو بدنش بیشتره تا انسان و در خارج حتی تو بیمارستان ها از این حیوان برای کمک به کودکان دارای مشکلات خاص، افراد افسرده و افراد معلول و نابینا استفاده میشه همچنین در بو کشیدن بیماری ها و پلیس و کمک به افراد سالمند. 

اگه اینقدر سگ خطری بود که اینطوری ازش استفاده نمیکردن اینا همه علمی هستش 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
چه نژادی عزیزم؟سگ من تریر شیتزو هست اصلا گاز نمیگیره  تو سگای بزرگ جثه هم ندیدم سگی بی دلیل گا ...

هرچی دعا میکنیم گم گور نمیشه خدا اینو ازبین نمییره .پسر طرف نمیزاره رد کنن سگو ماازدستش اسیریم بخدا .پس همون یکم هاری داره .آخه حمله می‌کنه پارو گاز میگیره خیلی هم با نمکه قیافش .دوستم گفت نژاد پاکوتاه ها هار برا همین پرسیدم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
میدونم داری. ولی اگر به استادان اخلاق مراجعه کنی اووولین دستورشون، خوندن احکام و رساله است. من خودم ...

بله حق با شماست

کوتاهی از منه حتما میخونم احکام راجع به سگ رو

فقط دراین حد یادمه که نگهداری سگ جز برای نگهبان 

مشکل داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری