2777
2789

از کی شروع کردید

سطح کنکور و نهایی ها چطوری بود

برای هر کتاب چند تا کتاب تست زدید؟

مدرسه رفتید سال اخر؟

کی تموم کردید و شروع کردید به جمع بندی؟

روش خوندن درسای عمومی و تخصصیتون چی بود

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگه میشه سال آخر مدرسه نرفت تهران از اون خبرا نیست پسر من بیچاره بعضی زنگا که درسشون آسون بود میومد ...

مدرسه ماهم خیلی گیر میدن نمیذارن نریم مدرسه ولی وقتم گرفته میشه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدرسه ماهم خیلی گیر میدن نمیذارن نریم مدرسه ولی وقتم گرفته میشه

پسر منم همین رو میگفت ما براش گواهی پزشکی میگرفتیم برا بعضی روزا ولی خیلی بهش گیر میدادن طفلی سر همین نرفتنا کا کلا شاید ۲۰ روزم نمیشد خیلی اذیتش کردند دایم بهش گیر میدادن

پسر منم همین رو میگفت ما براش گواهی پزشکی میگرفتیم برا بعضی روزا ولی خیلی بهش گیر میدادن طفلی سر همی ...

چقدر ظالمن 

کاش حداقل دبیرا خوب بودن ولی دبیرهای مدرسه هآ اصلااااااا بدرد نمیخورن هیچی نمیگن

رتبش چطوری شد آخرش 

رتبش ۵۰۰ منطقه ۱ رشته ریاضی بدون سهمیه

واقعاااااا😍😍😍

خوش بحالششش

موفق باشن🌹

ممنون انشاله شما هم رتبه تک رقمی یا دو رقمی بیاری

من که نمیتونم 😅

ولی خیلیییی ممنونم😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘💝💝💝