2777
2789
عنوان

اونایی که سگ دارین بیاین😍مخالفین سگ و حیوون خانگی نیاین لطفا🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 84 پست
خب به هر حال موهای حیوون میریزه... آدم راه میره...  ضمن اینکه سگ نجس العین هست... یعنی مثلا مو ...

عجب

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
والا نمیدونم... این رو بپرس...میترسم چیزی بگم به اشتباه بیوفتی

اخه من سگ نگهبان دارم

موهاشونم وحشتناک پخش میشه

چن روزپیش لباس شستم باد زد افتاد

برداشتم دیدم مو بهش چسبیده

تا جایی که دیدم موهارو گرفتم 

ولی میگم نکنه سهوا بچسبه منم مقیدم به نماز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب

عجب چی؟!

دارم میگم مادربزرگت که نمازخون هست، کاملا حساسیتهاش بجا و مطابق شرع هست و خرافات نیست.

کسی شرع رو قبول نداره یک مبحث دیگه است. اما مادربزرگت که اهل نماز هست کاملا درست میگه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همه چی بهش میدم گوشت. مرغ و.... . ماهی خیلی دوس داره ولی زیادش ضرر داره غذای خشک دوست نداره و اصلا ن ...

اره خیلی من تقریبا بیشتر درامدم خرج برفی میشه شیر خشکش بسته ای 360 بود یه بسته جایزه براش گرفتم از اینا که طرح استخوان کوچیکه بسته کوچبک کلا 20 تا دونه توشه 60 تومن

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
اخه من سگ نگهبان دارم موهاشونم وحشتناک پخش میشه چن روزپیش لباس شستم باد زد افتاد برداشتم دیدم مو ...

واقعا نمیدونم. اخه موی سگ اگر لباس خیس بهش بخوره که لباس رو نجس میکنه. اما اگر لباس خشک بوده و خوب تکوندی لباس رو، نمیدونم... حتتتما بپرس...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واقعا نمیدونم. اخه موی سگ اگر لباس خیس بهش بخوره که لباس رو نجس میکنه. اما اگر لباس خشک بوده و خوب ت ...

وای خیلی شک کردم

ممنون گلم که اگاهم کردی 

حتما میپرسم😘

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره خیلی من تقریبا بیشتر درامدم خرج برفی میشه شیر خشکش بسته ای 360 بود یه بسته جایزه براش گرفتم از ا ...

اره خیلی گرون شده وسایلاشون. البته همه جای دنیا وسایل پت گرونه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
وای خیلی شک کردم ممنون گلم که اگاهم کردی  حتما میپرسم😘

خدا رو شکر اعضای تاپیک مودب بودند و این کامنتهای من یک خاصیتی داشت... الحمدلله...

شما قم هستی؟

اره برادرم داره ۴ ساله، اصلا اینطوری نمیشه. زن برادرم کدو و گوشت و کلم بروکلی میذاره تو فر خشک می ش ...

چه ایده جالبی کلم بروکلی خیلی خوبه براشون من باهزار جور مصیبت بخارپز میدم به خوردش ولی فک کنم توی فر جالب بشه طعمش ممنونم عزیزم

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

در مورد "خاک مال" کردن ظرفی که سگ در اون غذا خورده هم میدونی دیگه؟

اگر بخواهی پاک شه و استفاده کنی یک سری ریزه کاری ها داره.

پوره سیب زمینی نمیخوره بدغذا😐 ولی موز چندوقت یه بار به عنوان میان وعده میدم بهش

ننه مگه سگا هم بدغذا و خوش غذا دارن ای خدا🥺😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
در مورد "خاک مال" کردن ظرفی که سگ در اون غذا خورده هم میدونی دیگه؟ اگر بخواهی پاک شه و استفاده کنی ...

نه والا چیزی نمیدونم ولی ظرفشون مخصوصه 

یه سوال  سگ ماده پریود میشه ? بعد اگه میشه اینا هم پد مخصوص دارن یا چطوریه ?

ببه میشه ولی ن همیشه ی مدت قبل از اینکه اماده ی جفت گیری بشه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020