2777
2789
عنوان

اونایی که سگ دارین بیاین😍مخالفین سگ و حیوون خانگی نیاین لطفا🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 84 پست
اخیییی😍اسمش چیه خداقسمت منم بکنه

حتما قسمتت میشه عزیزم اگه علاقه داری شک نکن😍

اسمش برفیه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
منم خیلی دوس دارم بابام نمیگیره هی میگه زحمتش زیاده  مامان بزرگمم ک کلا خرافاتی هی میگه میاد م ...

بله 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربط نداره

چرا ربط نداره؟!

اجزای حیوان حرام گوشت، مثل موی سگ اگر به لباس نمازگزار باشه، نمازش قبول نیست...

این یکی از ربطهاش هست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یه سوال  سگ ماده پریود میشه ? بعد اگه میشه اینا هم پد مخصوص دارن یا چطوریه ?

سالی یه بار میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا ربط نداره؟! اجزای حیوان حرام گوشت، مثل موی سگ اگر به لباس نمازگزار باشه، نمازش قبول نیست... ای ...

کی خواس بدش بغل اون؟؟؟؟؟

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
چرا ربط نداره؟! اجزای حیوان حرام گوشت، مثل موی سگ اگر به لباس نمازگزار باشه، نمازش قبول نیست... ای ...

عه من اینو نمیدونستم اگه سهوا با لباسم نماز بخونم باطله؟

حتما قسمتت میشه عزیزم اگه علاقه داری شک نکن😍 اسمش برفیه

خداواست نگهش داره فداتشم 

صددرصد میخرم الان بابام نمیزاره ،بزار خودم خونه مجردی بگیرم😁❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

همه چی بهش میدم گوشت. مرغ و.... . ماهی خیلی دوس داره ولی زیادش ضرر داره غذای خشک دوست نداره و اصلا نمیدمم بهش چون خوب نیست.... اومدم واسش قرص تاپ تن بخرم شده 400 و خرده ای. خیلی گرون شده چیزاشون

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
خداواست نگهش داره فداتشم  صددرصد میخرم الان بابام نمیزاره ،بزار خودم خونه مجردی بگیرم😁❤

توم مث منی

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
کی خواس بدش بغل اون؟؟؟؟؟

خب به هر حال موهای حیوون میریزه... آدم راه میره... 

ضمن اینکه سگ نجس العین هست... یعنی مثلا موی گربه نجس نیست، فقط اگر روی لباس باشه نمیشه با اون لباس نماز خوند. ولی موی سگ نجس هست و جایی باشه و رطوبت بهش برسه نجس میکنه اونجا رو...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
توم مث منی

میگن خرگوش بخر ولی سگ نه

باباااااا من سگ میخوااام🙁

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
یه سوال  سگ ماده پریود میشه ? بعد اگه میشه اینا هم پد مخصوص دارن یا چطوریه ?

من تاحالا ندیدم پریود شدنشو برفی الان 4 ماه و نیمشه هنوز کوچیکه ولی اوایل برای جیش پوشکش میکردم تا یه ماهگیش پوشک مخصوص داره

سگ قبلیم جسیکا هم 2 ساله بود ندیدم پریود بشه 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
عه من اینو نمیدونستم اگه سهوا با لباسم نماز بخونم باطله؟

والا نمیدونم... این رو بپرس...میترسم چیزی بگم به اشتباه بیوفتی

من تاحالا ندیدم پریود شدنشو برفی الان 4 ماه و نیمشه هنوز کوچیکه ولی اوایل برای جیش پوشکش میکردم تا ی ...

اره برادرم داره ۴ ساله، اصلا اینطوری نمیشه.

زن برادرم کدو و گوشت و کلم بروکلی میذاره تو فر خشک می شه میده بهش خیلی دوست داره میخوره.

ماهی یه بارم یکم شیر بدون لاکتوز.

توت هم دوست داره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...