یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اجزای حیوان حرام گوشت، مثل موی سگ اگر به لباس نمازگزار باشه، نمازش قبول نیست...
این یکی از ربطهاش هست...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
خب به هر حال موهای حیوون میریزه... آدم راه میره...
ضمن اینکه سگ نجس العین هست... یعنی مثلا موی گربه نجس نیست، فقط اگر روی لباس باشه نمیشه با اون لباس نماز خوند. ولی موی سگ نجس هست و جایی باشه و رطوبت بهش برسه نجس میکنه اونجا رو...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
عه من اینو نمیدونستم اگه سهوا با لباسم نماز بخونم باطله؟
والا نمیدونم... این رو بپرس...میترسم چیزی بگم به اشتباه بیوفتی