2777
2789
عنوان

با این تکنیک ها کارهای خونم آسونتر شد و تونستم زمان بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4777 بازدید | 121 پست
آشپزی کردن زمان خیلی میبره چه ایده ای دارید 

اتفاقا خیلی سریع میشه وقتی بدونی چی میخوای درست کنی وبلد باشی فقط باید تند وسریع باشی بعد یه مسائلی هم به مرور وبا تجربه به دست میاد سخت نگیرین

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نه دیگه هر ظرفیو‌درمیاری میشوری دیگه بعدم ب اشپزخونه تمیز با غذای درحال پخت داری  منظورتون بعد ...

نه مثلا اجاق گاز باشه یا کابینت ها بازم وقتی غذا رو درست کردم تموم شد یه دور دیگه تمیز میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستای عزیز که همراهی میکنین من خودم به دخترم کاملا یاد دادم تا وسایل شخصی و اتاقش رو خودش مرتب بکنه اینجوری هم مسئولیت پذیر میشه هم من خسته نمیشم

آشپزی کردن زمان خیلی میبره چه ایده ای دارید 

من به شخصه مثلا اگه فردا قراره خورشتی بزارم شب قبل موادشو اماده میکنم یه دو قل که زد زیرشو خاموش میکنم سرد که شد میزارم یخچال فردا راحت اماده میزارم رو گاز بپزه تازه خوشمزه ترم میشه.

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هروز دوتا کشو یا دوتا کابینت یا یه کمد رو مرتب کنید کامل تا اخر هفته همه کشوها و کابینتها و کمدهاتون مرتبن😍

وقتایی ک کلی کار دارین اول غذاتونو بار بزارین بعد شروع کنین از اخرین قسمت خونه مرتب کردن 🥰

ی جارو دستی همراه سفره بیارید وقتی غذا خوردین یا خوراکی چیزی ی لحظه جارو دستی بکشین😜

همون لحظه ک غذا خوردین ظرفارو بشورین اشپزخونه رو مرتب کنین🤩

شبها نیم  ساعت قبل خواب خونه رو مرتب کنید چیزی پخشو پلا نباشه🤨

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ظرفا رو همون لحظه بعد تموم شدن غذا بشور🙄😐

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
من بخوام خورشت و برنج درست کنم،در بین آشپزی کارهای همه ی خونه رو انجام میدم ،حتی جارو‌میزنم😁 همینج ...

اره دیگه درستشم همینه😚

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ایدهههه  ماشین ظرف شویی بخرید  میوه خشک کن بخرید  جارو برقی رباتی بخرید  لبا ...

لوبیای پخته و سبزی سرخ شده رو خیلی حال کردم دمت گرم گلم❤️

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
من به شخصه مثلا اگه فردا قراره خورشتی بزارم شب قبل موادشو اماده میکنم یه دو قل که زد زیرشو خاموش میک ...

وای عالیه🥰

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆