2777
2789
عنوان

با این تکنیک ها کارهای خونم آسونتر شد و تونستم زمان بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4777 بازدید | 121 پست

تاناتانا عزیز به بچه ها که آسون هست یاد بدیم تا کارهاب شخصیشون رو خودشون انجام بدن ولی در مورد بعضی آقایون صبر ایوب می خواد تا بهشون یاد بدیم خودمون تلف شدیم

شبا بعد خوردن غذا حتی غذای سبکم باشه حوصله کار و دیگه ندارم 

اگه عادت بدی خودتو میبینی ک چقدر کارمفیدیه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزی کردن زمان خیلی میبره چه ایده ای دارید 

برنامه غذایی یک هفته رو بنویس یا دو روز دورز بنویس 

وقتی بدونی چی میخوای درست کنی خیلی سریعتر کارت پیش میره 

وقتی غذا درست میکنی همون موقع چیزاشو بشور مثلا پیاز خورد میکنی همون لحظه چاقو رو بشور  ادویه استفاده میکنی همون موقع بذار سر جاش نه مثه بعضیا همه رو همون جا ول کنن بعد از کارای اشپزی با یه اسپزخونه جنگ زده روبه روبشن 

اون دوستمونم راس میگه منم همینجورم تا پیاز و گوشت تفت میخوره یه سری کار انجام میدم تا اب برنج جوش بیاد یه کم کار 

ما کرمانیم هواگردوغباره  هرچیی شیشه پاک میکنم فرداش همه جا خاک میگیره خسته شدم  چیکار کن ...

بهترین راه در و پنجره دو جداره و پرده است.بجز اینا هیچی فایده نداره امتحان کردم من

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

من بخوام خورشت و برنج درست کنم،در بین آشپزی کارهای همه ی خونه رو انجام میدم ،حتی جارو‌میزنم😁 همینج ...

راستی شنیدم ترکیب گلیسرین و گلاب خوبه، تو نت بزن میاره برای چاقی صورت

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
ما کرمانیم هواگردوغباره  هرچیی شیشه پاک میکنم فرداش همه جا خاک میگیره خسته شدم  چیکار کن ...

کلی ایده هست گوگل سرچ‌کنی 

فک کنم با آب سرکه قاطی کنی و تمیز کنی ،دیر خاک بگیره

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
راستی شنیدم ترکیب گلیسرین و گلاب خوبه، تو نت بزن میاره برای چاقی صورت

استفاده کردم یه مدت قشنگ تپپپل و سفید شد صورتم ،ولی بعد یه مدت افتضاح سیاه شدم

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
تاناتانا عزیز به بچه ها که آسون هست یاد بدیم تا کارهاب شخصیشون رو خودشون انجام بدن ولی در مورد بعضی ...

وااای آره گل گفتی، پدرمو در آورد شوهرم😅😅

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

من هر موقع می خوام مایه ماکارونی یا خورشت  قورمه سبزی . قیمه یا هر غذای این مدلی درست کنم یه کوچولو بیشتر درست میکنم و برای یک یا دو وعده فریز میکنم و در مواقع خیلی ضروری که وقت آشپزی ندارم از اون استفاده میکنم اتفاقا خیلی هم عالی میشه

کاور بدوز برای وسایل خونت...من زن داداشم میدوزه ب شهرای دیگ هم پست می‌کنه

از اینا که پلاستکی هستن 

استفاده کردم یه مدت قشنگ تپپپل و سفید شد صورتم ،ولی بعد یه مدت افتضاح سیاه شدم

چرررا؟ با گلیسرین سیاه شد؟ یا مصرفشو قطع کردی این جوری شد؟

#‍ بچه هام کمکم میکنن ،دختر سه ساله م وسایلشو‌ جمع میکنه،پسر هشت سالم هم چیزی رو زمین باشه بهش میگم بذار سر جاش ،میدونه جای هر وسیله کجاس 

#‍ اگه لباساتون کثیف نیستن و فقط عرق دارن ،همون لحظه که میرید حموم ببرید با خودتون بشورید