2777
2789
عنوان

خانما غذای مونده و ترش خوردم

2735 بازدید | 40 پست

برنج دو روز پیش و حیفم اومد بریزم.امروز هم برنج پختم اونم روش ریختم حیف نشه بعدش تو یخچال بود‌ولی بعدش که بیرون گاز بود معلومه خراب و ترش شده.وگرنه ناهار که خوردیم خوب بود.الان یکم مونده بود خاستم بخورم دیدم یه مزه ای میده گفتم لابد طعم دهنم این طور شده تا اخرش خوردم بعدش امروز مامانم پیشمه اومد گفت ترش شده چجوری خوزدی الان من نگرانم.اخه مرغ هم خوردم شیر نمیتونم بخورم.ماست هم ندارم چیکار کنم

خدایا شکرت❣

بیار بالا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب ولرم یه کوچولو نمک بریز توش و بخور بعدش بالا بیار

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️