2777
2789

😑😑

برادر پدربزرگم بخش اعظمی از اموال پدبزرگمو بالا کشید،خودش صفر صفررر بود، به پول الان در حد چند هزار میلیارد خداشاهده ، و خوب اونم با همین پولا زد تو کار بساز و بفروشی و الان چند صدهزار میلیارد سرمایشه

حالا پسرش زن گرفته

اموالی که باید واسه من میبود، الان داره دو دستی تقدیم یه دختر غریبه داره میشه😖

اکثر ایرانیا یه پدر بزرگ داشتن که یه زمین داشته از دست داده😂

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر ایرانیا یه پدر بزرگ داشتن که یه زمین داشته از دست داده😂

این مدلش فرق داره

پدربزرگم یهو کار و بارش مبگیره، بعد برادرشو میفرسته تهران ، میگه تو اونجا کارای سرمایه گذاریمو بکن، به شدت درامد پدربزرگم بالا میره و هرماه کلی پول میفرسته و برادرش ملک میخره، اما اخر سر املاکو انتقال نداد

بحث یه زمین ک  دو زمین و ارث و میراث نبودهههه

این مدلش فرق دارهپدربزرگم یهو کار و بارش مبگیره، بعد برادرشو میفرسته تهران ، میگه تو اونجا کارای سرم ...

ماهم ازین داستانا زیاد داریم👍

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃

برید کنار سلطان اشتباهات پدربزرگ اومده 

پدر بزرگ من یه خونه داشته که قدمتش شاید چند صد سال یک قسمتش که اغل بره ها بوده از غار ی کنده شده  تو اون خونه جد اندر جد زندگی کردن اما پدر بزرگم یکبار چراعی دران اغل روشن نکرد همش با فانوس  

اما بعد از مرگش که اون خرابه شد تو روستا ۶تا پسرداره ۳ دختر همشون تو شهرن 

پسر  برادراش که طبق شایعه ها که میگفتن اره خونه فلانی گنج هست میگن بیایید یه روز بریم خونه عمو ( پدر بزرگ من ) دستکاه گنج یاب وبله یه خمره پراز اشرعی از همون اغل  پیدا میکنن ازجایی مثل یک طاقچه ایی که تو رفته بوده وازدید پنهان بوده وبقول نقی هیچی به هیچی 

الان اونا کجا وعموهای من کجا ‌وقتی هم رفتن گفتن خونه ما بوده گفتن برید دستتونو هرجا بلندتره بزارید 

من چی بگم که بابای بابابزرگم هر چی داشته وقف کرده،اینقد به کارگرو خدمه های خونش بخشیده که الان انگلی ...

پدربزرگم منم

به خدا الان من هرچی بگم همه فک میکنن غلوه یا دروغ، ولی خونه ماشین مغازه واسه خیلیا خرید، بذل و بخششای از حد به در

البته پدرمم ادامه دهنده راهش بود و هست بدتر از اون