سلام عزیزم من 12روزگی با حلقه ختنش کردم به نظرم که خوب بود
عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️. اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین). تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️. السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
روش سنتی، همون جراحی. خییییلی عالی بود جایی که رفتیم واقعا کارش خوب بود. اصلا نه دردی داشت نه چیزی خونریزی هم فقط همون موقع اونم خیییلی کم. شبش هم راحت خوابید استامینوفن دادم. ادرار هم خیلی راحت میکرد
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
روش سنتی خیلی راحت فقط روز غول بهش استامینوفن دادم و اولین ادرارشو که کرد تماااام شد
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
شما اگه میخواید ختنش بکنید تا هرچی کوچیکتره واسش انجام بدید فک کنم یه ربع اینا شد وقتی که اوردنش بیرون اصلا گریه نکرد منم اصلا پوشکش نکردم فقط زیریشو که عوضش میکنم خیلی اروم بستم بهش فقط روز اول که جیش کرد یه خورده گریه کرد سر 1هفته هم حلقش افتاد و خوب خوب شد فقط روزی 2 3بار باید با اب و صابون بشوری
عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️. اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین). تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️. السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷