2777
2789

پسره شما الان چند روزشه استارتر؟؟ 

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷
من دوسال بیشترش بود باحلقه ختنه کردم خداروشکر آروم بودفقط بعدختنه شل پوشکش کن اگه بتونی دامن یاشلوار ...

پوشک نمیخوره ب بدنش درد نداره؟

خدایا شُکرت❤🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه میخواید ختنش بکنید تا هرچی کوچیکتره واسش انجام بدید فک کنم یه ربع اینا شد وقتی که اوردنش بیر ...

چه جوری بدون پوشک داشتی؟پی پی و جیش چه جوری میکرد پس؟

خدایا شُکرت❤🧿
۲۳ روزگی حلقه خودم دوست داشتم سنتی ختنه کنم ولی جای خوب پیدا نکردم بردمش حلقه الحمدلله راضی بودم و ...

بعدش پوشک بستی؟دارو چی دادی مسکن؟

خدایا شُکرت❤🧿
بعدش پوشک بستی؟دارو چی دادی مسکن؟

بله 

استامینوفن بود و وازلین زیاد روی حلقه میزاشتم بعد پوشک رو میبستم

فک کنم همین بود دیگه یادم نیست

اها یه قرص بود که سفید و کوچولو بود گفته بود اگر خیلی درد داره نصفش رو تویه ذره اب جوشیده حل کن بهش بده و حدود یه ساعت قبل ختنه هم باید بهش میدام ، که من فقط یه بار قبل ختنه گفته بود دادم دیگه ندادم

دوروز اول ختنه با تتراسایکیلین چرب میکردم فک کنم درست گفتم اسمش رو همون کرم که زرد رنگه از بعد دو روز با وازلین

هنوزم که بچو تو ۶ ماه در روز یه بار با وازلین چرب میکنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم