2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه توی خونتون پدر مادر یا اعضای دیگه اذیتت میکنن یا خیلی بداخلاقن و بدرفتارن و عرصه رو بهت تنگ کردن... سعی کن به جای رفتن از اون خونه بمونی و با سیاست نرمشون کنی... چون هرجا بری حس بی ریشگی داری و دلت برای همون خانواده داغون تنگ میشه

چیزی ک برام خیلی گرون تموم شد‌اعتمادم و سادگیم بود بهر کسی ب عنوان دوست یا عشق ک فقط مورد سواستفاده قرار گرفتم.زمانی فهمیدم ک امارش از دستم دررفت‌.ادما نباید از هول تنهایی بخان بهرکسی نزدیک شن.برای گذشتم متاسفم.دلم میخاد تو برگه زندگیم و سرنوشتم پاک باشه چون غیر سیاهی چیزی نیست.الان تو بدترین شرایطم هستم و هیچکس ب عنوان دوست و کسی ک‌بخام ازش انرژی مثبت و عشق ببینم ندارم و کمبود عاطفی زیادی دارم ولی نمیخام دیگه اشتباه گذشته رو تکرار کنم.گذشتم فقط برام تجربه شد شکستا خوردم غصه ها خورذم اشکا ریختم ک الان محکم باشم.من زندکی رو باختم ک سواد نگه داشتنش نداشتم بعد فهمیدم چی از دست دادن.حداقل زندگی الانم با چنگ و دندون حفظ کردم

این ک اعتماد بیش از حد ب هیچکی نمیکنم حتی ب نزدیک ترینام

خودمو فدا نمیکنم محبت ب اندازه

دو تا دوستمو با هم آشنا نکنم 

نکته مهتر با دوست فقط تو کافه پای دوست ب خانه باز نشه 

و راز دل فقط فقط، فقط پیش خودتون پیش هییچ احدو ناسی نگین 

پشت هیشکی هم حررف نزنین 

مسافرت تفریح فقط زن و شوهر بچه دوتاایی

خانوم ها بیش از حد فکر پس انداز و خسیسی نباشین همسرعاشق ترینم باشه خدایی نکرده بعد فوت یکی دیگه میشینه میخوره اینو خیلی دیدم 

بچها تا وقتی برای بابا عزیزن ک مادرشون باشه بعد فوت و طلاق مادر اکثرا باباها قید بچه رو میزنن فقط زن دوم و بچش مخصوصا فوت زن 

خیلی خیلی مهمه اینا زندگی خیلی از دور اطرافیان نابود کرده 🙏🙏🙏

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

ازدواج دانسگاه نرفتن بخاطر اذیت خانوادم که

ه اهمیت نمیدادن بهم تا ۱۸ طالگی میشستم حلو مای مامانم تو مهمونیا اجازه بیرون رفتن نداشتم دوستامم میومدن میشست پیش دوستام که جی حرف میزنیم اجازه لباس آویزون شده نو نداشتم بموشم برم ندرسه یا هرچی چندبار پوشیدم گفتن جن ..‌ده لباس به سلیقه خودم نخریدم به سلیقه خواهرم بود شوهر کردم بچه دارم تو خونم خواهرم و مادرم میگن چی گجا باشه میریزن دور بدون اجازه کسایل خونمو میارن برای خودشون کلا از دنیا اومدنم پشیمونم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بدون این ک خانوادم بفهمن رفتم محضر با پسر مورد علاقم عقد کردم تازه باردارم بودم😐😁

واقعا؟😐😳😳 بعدش چیشد؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤