2777
2789
آدم چه به روشون بیاره چه نیاره از داخل و بیرون داغون میشه

من خیلی زود رنجم.... از حرفهای همسرم زود میرنجم. اما اون فکر نمیکنه که من ناراحت میشم....جالبه فراموش میکنه

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خیلی خدارشکر میکنم شوهرم ی مرد ب تمام معناست 😍😊

خدا نگهش داره برات

خوشبخت باشین همیشه

خیلی خوبه از همه دوری رااااحت به فکر خونه زندگی خودت باش

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
اون فراموش کردنه خیلی لج درمیارهه

تصمیم گرفتم برام مهم نباشه

اومدم نی نی سایت دلم باز شه تاپیک شما رو دیدم خوب شدم😚

واسه هیچی نباید غصه خورد

تصمیم گرفتم برام مهم نباشه اومدم نی نی سایت دلم باز شه تاپیک شما رو دیدم خوب شدم😚 واسه هیچی نباید ...

گاهی همینکه آدم بدونه تنها نیست کافیه واسه داشتن حال خوب❤

قربون دلت برم رابطتو بالا شوهرت خوب کن... کمتر با مامانت اینا ارتباط داشته باش

خدا نکنه از اونم شانس نیاوردم اونم منو فرستاد مزشک قانونی بچمو سقط کرد الانم وسایلمو دزدیدن تاپیک زدم دعا کن دزد وسایلمو برگردونه.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم