2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه توی خونتون پدر مادر یا اعضای دیگه اذیتت میکنن یا خیلی بداخلاقن و بدرفتارن و عرصه رو بهت تنگ کردن ...

این بهترین تجربه و نصیحته.. امیدوارم همه اونایی که انگیزه درسخوندشون اینه که از پدر مادرشون جدا بشن اینو ببینن

خوبی که ازحد بگذرد نادان خیال بد کند.... حالا این نادان حتی میتونه شریک زندگیت باشه انتخاب زندگیم ...

خوشبختم

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
ازدواج دانسگاه نرفتن بخاطر اذیت خانوادم که ه اهمیت نمیدادن بهم تا ۱۸ طالگی میشستم حلو مای مامانم تو ...

قربون دلت برم

رابطتو بالا شوهرت خوب کن... کمتر با مامانت اینا ارتباط داشته باش

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
داریم ب بچه دوم فکر میکنیم 😁☺️😍😐

ایشالا همیشه خوشبخت باشین عزیزم...خانوادهاتون چیزی نگفتن؟چطور بدون اذن پدر عقد کردین؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
بدون این ک خانوادم بفهمن رفتم محضر با پسر مورد علاقم عقد کردم تازه باردارم بودم😐😁

چطوری بهشون گفتی اصلا توضیح بده 😄😄

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨