2777
2789

یه اتفاقاتی توی زندگی پیش میادمثل رفتوامدها...اعتماد کردن به نزدیکان دردودل با ادمایی که فک میکنی لیاقت دارن .....بازخورد یجوری میشه که کلا بی توقع و انتظار میشی از همه ادمها

دیگه توی قلبت هیچ کسیو نداری و عمیقا تنهایی رو حس میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد مهربون بودم

خودمو نادیده گرفتم

بی احترامی به خودم

دست کشیدن از آرزوها و استعدادم

زود باوری.....از یه سوراخ چند بااااار گزیده شدن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
حالا میخوام از اینجا هم خلاص شم و مستقل شم😀امیدوارم باز بدتر نشه

ان شا الله که اتفاقای خوبی واستون بیفته و روزای بهتری در انتظارتون باشه و اینکه ان شا الله هرچی به صلاحتونه هرچه زودتر واستون پیش بیاد و شاد و خوشحال باشید

ان شا الله که اتفاقای خوبی واستون بیفته و روزای بهتری در انتظارتون باشه و اینکه ان شا الله هرچی به ص ...

قربونت برم همچنین برای تو گلم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

1. با فامیل اصلا و ابدا درد ودل نکنم

2. نظر دیگرانو در مورد هدفم نپرسم

3. همیشه پشت کسی که دوسش دارم بمونم و نذارم کسی بدی اون رو بگه

4. برای هر کاری حتی غیرممکن تلاش کنم و توکل به خدا باشه 

5. بدونم هرچی بخوام خدا بهم میده و از بنده ش هیچی نخوام 

6. درک کنم که برنامه زندگی من با بقیه متفاوت هست و هرکاری خودم دوست دارم انجام بدم و الگوی ازدواج، درس خوندن، بچه آوردنم رو کسی قرار ندم و طبق اهداف خودم برنامه ریزی کنم

7. با خدا باش و پادشاهی کن، یه عالمه روی رابطه م با خدا وقت بذارم و سرمایه گذاری کنم که فقط اون میمونه برام 💕