2777
2789
عنوان

خودکشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 133 پست
خب عزیزم نمیفروشن همه جا پدرشوهرم از اشناش گرفت ک بذاریم تو برنج مامانمم میخواس گف اینو بده مامانت ب ...

قرص برنج فرق میکنه ها با خود برنج ،اخه برا چی قرص برنج رو بزارین تو برنج ؟

بقیه دوستان متوجه میشین ایا ؟فقط من ریپ میزنم ؟؟؟

آره.مقدار قرص کم بوده.یک‌روز بستری بود

واااقعا شانس اورده  بچه که بودم یکی از دوستای مامانم از سر کنجکاوی قرصو بو کرد و خفه شد فوت کرد

وقتی نیکی میکنم احساس شادمانی دارم،هنگامی که بدی میکنم حس شرمساری، این تمام دین من است ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال پیش یکی از همسایه هامون یه آقای تقریبا 30 ساله توی کوچه بن بست کنار خونشون قرص ترامادول خورد و به زندگیش پایان داد

به تازگی خانمش زایمان کرده بود 

خیلی مرد خوب و موجهی بود 

خیلی باخدا و کاردرست

بعدا مشخص شد ظاهرا آقا با دوست خانمش که به تازگی جدا شده صیغه کرده و خانمش متوجه شده باهاش دعوا کرده 

این آقا هم اومده توی کوچه و با قرص خودکشی کرد

همیشه ب خودم میگم خدا کنه بتونم هم احساس هوس و هم خشم خودمو کنترل کنم 

خدایا لحظه ای مارو ب خودمون وانگذار🙏

بخدا دیدم.دروغم چیه.برادرم منو برگردوند خونه تا بیشتر نبینمش. حالم بد بود.چند روز حالم بده😔

چه ربطی داره .اینجا این حرفارو میزنی یکی بخونه میره به حرف شما یک هشتمو میخوره میمیره گناش میوفته پایه شما .اانقد دروغ نگین .چه شوهرت چه خودت .

از شنبه ها متنفرم
قرص برنج فرق میکنه ها با خود برنج ،اخه برا چی قرص برنج رو بزارین تو برنج ؟ بقیه دوستان متوجه میشین ...

بله درست گفتن. میذارن داخل برنج و عدس این چیزا شیپیشکشون رو میکشه.

جکو جونور میزنه برنج وقتی حجمش بالا باشه، از قرص برنج استفاده میکنن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دوسال پیش یکی از همسایه هامون یه آقای تقریبا 30 ساله توی کوچه بن بست کنار خونشون قرص ترامادول خورد و ...

چند وقت پیش زن پسر عمم خودکشی کرد با قرص ترامادول مردخانومه خودش روانشناس کلنیک ترک اعتیاد بوده قرصم ازاونجا گیر اورده دلیلشو نمیدونم چون رفت اماد نداریم  باهاشون

دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤
خب عزیزم نمیفروشن همه جا پدرشوهرم از اشناش گرفت ک بذاریم تو برنج مامانمم میخواس گف اینو بده مامانت ب ...

وای چرا😧😧

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
بله درست گفتن. میذارن داخل برنج و عدس این چیزا شیپیشکشون رو میکشه. جکو جونور میزنه برنج وقتی حجمش ب ...

اونوقت خطرناک نیست ادم از همون برنجا بخوره ؟من شنیدم قرص سیر میزارن لای برنج ،قرص برنج نشنیدم

برا منم سخته 😐😐تاپیک پر از انرژی منفیه فقط میترسم مثل بقیه تاپیکا پس فردا لو بره دروغ بوده😒😒😒😒 ...

بخدا نیست.چیزی ندارم ثابت کنم.چون اینجا مجازیه اما واقعا برام اتفاق افتاده و منم دیونه شدم از دستش و بشدت از کاراش میترسم

اونوقت خطرناک نیست ادم از همون برنجا بخوره ؟من شنیدم قرص سیر میزارن لای برنج ،قرص برنج نشنیدم

بله که خطرناک هست، برنجو خیلی میشورن

البته قبلنا یادمه ازینکارا میکردن، جدیدا ندیدم کسی خیلی حجم بالا برنج انبار کنه ک نیاز ب قرص بشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

سلام عزیزم الکی گولت زده هیچی هم نخورده محاله با قرص برنج زنده بمونی من اصلا قضاوت رو دوست ندارم بنا ب گفته خودتون میگم همسرتون بهتون دروغ گفته و هم خیانت میکنه خودتون فکر کنید بهترین راه رو انتخاب کنید و اینم بدونین اعتماد المثنی نداره از بین بره رفته دیگه مثل اول نمیشه  سایه ی خیانتش تا آخر عمر باهاته 

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
چه ربطی داره .اینجا این حرفارو میزنی یکی بخونه میره به حرف شما یک هشتمو میخوره میمیره گناش میوفته پا ...

خانم من نه بیمارم نه دروغگو.تاپیک قبلمو بخون.فقط راهنمایی خاستم.دلمو نشکنین.

اسی یعنی حاضری باز باهاش زندگی کنی؟هرروز خیانت ببینی

قول داده انجام نده.وگفت چون نمیخاستم از دستت بدم این کارو کردم.خانوما باور نمیکنن این اتفاقاتو اما بجان یک دونه بچم من دروغ نمیگم 

همون قرص برنجی که استارترمیگه؟

بله همونه داخل یه تیکه پارچه میذاشتن بعد داخل برنجا میذاشتن ک مثلا گم نشه خود قرص 😐 ولی کلا محو میشد.

قبلا قدیما قرص میذاشتن جدیدا ندیدم